Ove skandi kućice bit će najpoželjnija božićna dekoracija

Iako se tek bližimo polovici desetog mjeseca, razni lifestyle brendovi već su itekako spremni za ono što nam donosi blagdanska sezona. Prve božićne kolekcije brendova specijaliziranih za dekoriranje interijera predstavili smo vam ovdje, a danas vam pišemo o jednoj blagdanskoj dekoraciji koja će ovog Božića bez sumnje biti potpuni hit.

Riječ je o skandi kućicama koje reflektiraju svjetlost i koje potpisuje renomirani danski proizvođač keramike Kähler.

Kähler je brend koji uspješno posluje još od 1839. godine, a iza njega danas je nebrojeno mnogo umjetničkih izložbi po muzejima diljem svijeta, kao i keramičkih radionica. Danas Kähler koristi ono najbolje od danskog dizajnerskog nasljeđa i interpretira to na moderan način, a uz svoje slavne vaze, brend je u novije doba postao poznat i po ovim genijalnim keramičkim kućicama.

Urbania svijećnjake dizajnirali su Mette Bache i Barbara Bendix Becker za Kähler, a u ponudi je nekoliko različitih modela. Svima im je zajedničko da nježno reflektiraju svjetlost i stvaraju cozy atmosferu u svakom domu.

Trenutno ih prodaje skandi stranica Nordic Nest, a ako ih poželite naručiti, učinite to odmah kako bi vam stigle na vrijeme za blagdane. Dostava do Hrvatske iznosi 6,90 eura.

Foto: Kähler/Nordic Nest

0