Fotogenični ‘Insta interijeri’ s posterima češkog umjetnika

Jan Skácelík je mladi češki umjetnik čiji posteri su osvojili sve entuzijaste za uređenje interijera i u kratkom vremenu obišli cijeli svijet – putem Instagrama. Ako pratite profile s najljepšim ‘Insta domovima’ sigurno ste na feedu primijetili slike s raznim grafičkim i artističkim motivima. Najčešće su to neka geometrijska tijela i obrisi koji podsjećaju na ljudske oblike. Nakon završenog studija grafičkog dizajna Jan se odlučio upustiti u poduzetničke vode te otvorio studio @janskacelikart i puno radno vrijeme posvetio svojoj ljubavi, slikanju.

Posteri koji su osvojili Instagram

Prva kolekcija nastala je 2010. godine kao ‘testni’ projekt i ubrzo se pokazala kao puni pogodak. Razigrani posteri u toplim bojama lijep su detalj u svakoj prostoriji. Pogotovo sada u proljeće kada mnogi renoviraju i osvježavaju svoj životni prostor. Šareni, vedri posteri brzo su pronašli put do zidova poznatih blogerica i dizajnera interijera. Trenutno na web-shopu postoje dvije kategorije: Art Prints i Original Paintings.

Art Prints & Original Paintings

Detalji u domu mogu u trenu napraviti veliku razliku, a ako govorimo o ukrašavanju zidova opcija je bezbroj. Pratili smo trendove i unazad nekoliko godina posteri su se istaknuli kao najveći hit. Art Prints su grafike koje dolaze u print izdanju i tiskaju se u većim količinama. Ako želite imati unikata, zavirite u kategoriju Original Paintings i pronađite svog favorita. Ručno slikani posteri ipak su nešto skuplji, no barem ste sigurni da u domu imate zaista dobar umjetnički komad.

 

Foto: Instagram (@janskacelikart)

0