Ikea otvara svoj prvi noćni klub, a dresscode su pidžame

Odlične vijesti za sve spavalice i ljubitelje poslijepodnevnog drijemanja. Kuća Ikea otvara svoj prvi noćni klub, a sve što vam treba za upad je pidžama! Maksimalno iskorištavanje sati za spavanje neophodno je za maksimalno iskorištavanje sati kad smo budni. U novom konceptu spavanje je tako opet postalo glavna tema stoga su se odlučili na otvaranje jedinog noćnog kluba na svijetu koji slavi dobar san. Otvoren je od 11. do 22. rujna u robnoj kući Ikea.

Noćni klub Ikea

Noćni klub na kojem je zagarantirana zabava iz snova uključuje pidžame. Spavanje predstavlja aktivan dio dana, kad tijelo puni. Sa željom da proslave pokret u spavanju, odlučili su organizirati zabavu u pidžamama. Dana 11. rujna od 19 do 23 sata organiziraju poseban događaj za Ikea Family članove. Svi okupljeni zabavljat će se u pidžamama uz DJ-a, uživati u nastupu komičara i ispijanju moktela te kušati hranu za dobar san.

Povedite svoje najmlađe ili grupu prijatelja i uživajte u večeri ispunjenoj raznim aktivnostima, laganim jelima, posebnim tretmanima, smirujućim pićima i dobrom snu na našim udobnim krevetima. Ikea domaćini dat će vam korisne savjete kako spavaću sobu učiniti savršenim mjestom za odmor i opuštanje ili kako postignuti dobar noćni san.

Foto: Ikea

1