Poznati ‘budget’ hotelski lanac stiže u Hrvatsku

Gotovo je nemoguće da ako ste putovali izvan Hrvatske – Europom ili svijetom, niste čuli za hotelski lanac Ibis. Prepoznatljivi logo i cool interijer uz omjer cijene i kvalitete čine ga jednim od najpoželjnijih i najtraženijih hotela u svijetu. Zahvaljujući potpisivanju sporazuma o suradnji između tvrtke Rijeka Property i Orbis grupe koja je nositelj licence za sve Accor hotelske brendove – prvi hotel Ibis Styles otvorit će se s adresom na Kvarneru, točnije u Rijeci.

Ibis Styles hotel u Rijeci

Ako bi ga trebali opisati u tri riječi bile bi to: dizajn, udobnost i pristupačnost. Rijeka se pokazala kao idealna lokacija za prvi Ibis Styles hotel u Hrvatskoj. Nalazit će se 20ak minuta hoda od Korza. Očekuje se da će radovi započeti krajem ove godine, a izgradnja bi trebala završiti u drugoj polovici 2021. Hotelski lanci ovog tipa Hrvatsku smatraju izuzetno zanimljivom lokacijom za svoje hotele. Nas jako veseli da ćemo na mapi upisati upravo jedan takav.

Što možete očekivati?

Prepoznatljiv dizajn i pristupačne cijene kao i u svakom Ibis hotelu krasit će hrvatsku inačicu jednog od svjetski omiljenih ‘budget’ hotela. Čak 150 soba, bar i restoran te konferencijske dvorane i wellness prostor očekuju vas u novoj branši koja će se otvoriti u Rijeci. S obzirom na to da ovakvog proizvoda još nema u Hrvatskoj, poznatom brendu ostavljena je velika fleksibilnost u izgradnji osobnosti do najsitnijeg detalja.

Ako vas bune sva navedena imena pripremili smo i mali šalabahter pojmova. Accor je vodeća hotelska grupacija koja upravlja hotelima u stotinjak država diljem svijeta. U Hrvatskoj, Accor upravlja luksuznim Rixos Libertas resortom u Dubrovniku. Orbis grupa je pak najveća hotelska grupacija u Poljskoj i istočnoj Europi te nositelj licence za sve Accor hotelske brendove. Hoteli koji djeluju pod brendovima su Sofitel, Pullman, Novotel, Mercure, adagio, ibis, ibis Styles i ibis budget.

Foto: Accor Hotels, PR

0