Genijalni darovi nalaze se u Fun Shopu Fuliranja, a sada ih možete i osvojiti

Fuliranje ove godine ima odlične poklone, a koji vas čekaju na šarmantnoj lokaciji Fun Shopa! Tamo ćete naći dekorativne predmete, jako cool šalice, kape, šilterice, majice, hoodice i predmete s potpisom kiparice Nataše Ninić. A za sve ljubitelje piva tu je i fora Beer Box. No, krenimo redom – evo što vas sve čeka u Fun Shopu…

Cool stvari Fun Shop Fuliranja

Kažu da kapa glavu čuva, no ako je to ugodna pletena kapa, trendy i topla, u četiri boje s prepoznatljivim logom vjerujemo da će vam dobro doći u zimskim snježnim i nesnježnim danima. Sve su izrađene u Hrvatskoj i jedva čekaju da se smjeste na vašim glavama i krenu u svijet. Ful je cool što ih možete kupiti zapakirane u prugasti tuljac, kao stvoren za darove, a obožavatelji šilterica pronaći će plave i crne varijante. Hoodice su vaš “must have?” Odaberite jednu ili sve četiri boje, jer one su udobne, tople i super za fuliranje gradskim ulicama, skijanje ili večernji provod kao sportska varijanta.

Uvijek vam je vruće i ne razumijete zašto ljudi jedva čekaju proljeće? Jedan ste od freakova koji su često u kratkim rukavima, čak i zimi ispod pernate jakne? E onda je naš T-shirt idealan za vas, veseo, prepoznatljiv – majica za sva vremena. Pakiran u prugasti tuljac, iznenađenje samo takvo.

Reciklirate, a platnene torbe totalno su vam šik, posebno one velike u koje stane baš sve i više od toga? Imamo ih, jako su korisne za shopping, mogu s vama i na poslovni sastanak, u njih stane i sve za plažu, a ako završite i na špici totalno su cool. Kuhanje bez pregače je kao stopalo bez čarape. Ako ste strastveni “foodie” i sakupljate dobre pregače, bacite oko na naše – totalno su sexy, voljet će ih i žene i muškarci , a donose veselje i kulinarsku strast. No, to nije sve, uz pregaču na poklon dobivate i kuhaču.

Volite li stalno nešto zapisivati i svakodnevno vas iznenadi inspiracija, zgodno je imati nadohvat ruke notes, još ako je izrađen od recikliranog papira i lagan – to je to. Na Fun Shopu možete odabrati jednu ili sve tri verzije i odmah zabilježiti dojmove s Fuliranja, omiljene recepte, broj telefona onog komada iz kvarta, svoje snove ili planove za 2019.

Dan je najljepše započeti sa šalicom mirisne kave ili čaja. U vašem se kuhinjskom ormariću šepure čudnovate šalice i svaka od njih priča svoju priču? Onda vam fali još samo jedna za svakodnevno Fuliranje. Na Fuliranju možete pronaći ručno rađenu keramičku šalicu, u koju je svoju inspiraciju utkala kiparica Nataša Ninić. Izrađene su od šamotirane gline, označene velikom točkom, s udubljenjem za odmaranje prsta. a svaka je šalica unikatna.

Kavu ne doživljavate, ali bez pive vaš život nema smisla? Možemo vam ga dodati i ponuditi Beer Box sa 3 limenke najcool pive koju je posebno za Fuliranje pripremio Garden Breweery. Okus? Neopisiv.

Dvoje sretnika i/ili sretnice pošalju li svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila FUN SHOP FULIRANJA, do 19. prosinca u 21 sat kada ćemo objaviti sretnika ili sretnicu. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Tatjani Potkonjak i Mariji Kvesić!

 

0