Dom u koji volimo zaviriti: Pronađite inspiraciju na Instagram profilu Lavanda House

Redovito na Instagramu crpimo inspiraciju za uređenje naših interijera, a svako toliko pronađemo neki dom u koji volimo zaviriti. Jedan od njih je profil Lavanda house iza kojeg stoji Sabina Živić iz Biograda na moru, koja je svoj dom pretvorila u pravu cvjetnu oazu. Prošećite kroz njezine fotografije i inspirirajte se za jesenski makeover doma.

View this post on Instagram

Hello today ??? #wohnkonfetti #interiorandliving #instahome #interiordesign #interiorstyling #interiors123 #interijer #homeandgarden #homesweethome #homelikeyours #myhome #myhomeandgarden #mojdom #mojstan #dnevniboravak #dom #domidizajn #monday #semmer #summermood #catlover #flowers #flowerpowerbloggers #details #decoration #decorationinterieur #dekoideen #dekoracije

A post shared by ❁????? ???????❁ (@house_lavanda) on

Inspiracija za uređenje interijera

Jesen je idealno vrijeme za pospremiti suvišne stvari iz doma i pretvoriti ga u vaš prostor za opuštanje. Kako ćemo s dolaskom hladnijih dana sve više vremena provoditi u zatvorenom taj bi nam prostor trebao po svemu odgovarati. Ovaj tjedan pisali smo o preuređenju balkona u jesenskom štihu, kao i o biljkama s kojima možete napraviti male, ali značajne preinake u uređenju interijera. Sada je na vama da izaberete detalje. Svijetle zavjese, pribor za jelo, zanimljivi podmetači za čaše uz puno svježeg cvijeća podići će svaki interijer. Ove jeseni u trendu su prirodne boje i materijali, velike pletene dekice i jednostavan namještaj. Ova kuća na moru koja obiluje detaljima definitivno je jedna od onih u kojoj možemo pronaći inspiraciju.

Foto: Instagram

0