Deke za zid su novi trend u interijerima koji nam se jako sviđa

Jako cool trend pojavio se u interijerima i dao nam novu inspiraciju za uređenje doma. Dekoracije, stilovi i boje iz sezone u sezonu se mijenjaju i poprimaju nove oblike. Tako su nas na prvi pogled osvojile deke za zid australskog brenda Slowdown Studio. Ako ste do sada, baš kao i mi, mislili da se deke koriste samo za ugodno izležavanje i pokrivanje – deke za zid promijenit će vam perspektivu gledanja na predmet koji se nalazi u svakom kućanstvu.

Deke za zid kreirane za ‘slow living’

Već smo pisali o slow living konceptu kao načinu života koji su svi počeli prakticirati još početkom godine. Naime, riječ je o stilu življenja koje ističe uživanje u domu kao jedno od ključnih sastojaka za sretan život. Produbljenu perspektivu za prakticiranje ove filozofije najbolje ćete postići kroz kreiranje ugodne atmosfere unutar svog doma. Upravo su deke za zid brenda Slowdown Studio nastale kao odgovor i rješenje na to. Svježe ideje koje će osvježiti svaki prostor bez renoviranja pronašli smo na njihovom profilu @slowdownstudio, ali i inspiraciju kako ih rasporediti unutar interijera.

Slowdown Studio

Zidovi su sastavni dio stana, a osim što odvajaju jednu prostoriju od druge, mjesto su dekoriranja. Na njima volimo gledati umjetnička djela, izvjesiti postere i mape, postaviti police i pričvrstiti neobičnu rasvjetu. No, novi trend koji je osvojio Instagramske interijere su deke za zid i istaknule su se kao najpoželjniji detalj za svaki moderan dom. Iako su zamišljene kao dodatak za zid, mnogi ih prebace i na sofu i krevet. Slowdown Studio pokrenuo je dizajner Marc Hendrick sa stalnom adresom u Los Angelesu. U suradnji s mladim, talentiranim umjetnicima diljem svijeta, pronalazi ideje za oslikavanje deka. Ako želite ‘artsy’ momenat u svom životnom prostoru onda su deke za zid savršen detalj. U svom domu već su ih ponosno smjestili brojni blogeri, a kako ih kombinirati doznajte u nastavku.

 

Foto: Instagram

0