Osvojila nas je ova moderna vila s daškom Mediterana koja se nalazi u Istri

Istra je destinacija o kojoj smo vam puno puta pisali. U Istri volimo baš sve – od njenih pitoresknih gradova i mjestašca na obali i u unutrašnjosti preko prekrasne prirode pa sve do gastronomije.

Posljednjih nekoliko godina Istra je top lokacija za godišnji odmor. Kad je u pitanju smještaj, osim vrhunskih hotela, Istra krije i neke od najljepših kuća za odmor na Jadranu, a baš jednu takvu pronašli smo u okolici Labina. Danas vam tako predstavljamo D Villu, modernu vilu koja nas je osvojila na prvi pogled.

Moderna vila u Istri u koju smo se zaljubili

D Villa nalazi se u mjestu Nedešćina, izgrađena je ove godine, a vlasnici su je u potpunosti sami uredili. Radi se o prizemnici u obliku slova L, veličine 120 m2, s tri spavaće sobe, dnevnim boravkom i dvije kupaonice. Potpuno opremljena kuhinja i blagovaonica zaokružuju unutarnji prostor koji će, svojim uređenjem, osvojiti svakog ljubitelja interijera s daškom Mediterana.

Kuća je prostrana i puna danjeg svjetla, a taj dojam pojačavaju svijetli tonovi koji dominiraju u moderno uređenom interijeru. Dominiraju bijela boja i svijetlo drvo, a poseban touch daju detalji od ratana, poput upečatljivih lustera u blagovaonici i spavaćim sobama.

Jednako impresivan je i eksterijer. D Villa je okružena zelenilom i vinogradima, a u prostranom vrtu nalazi se bazen u kojem tijekom vrućih ljetnih dana možete pronaći osvježenje. Tu je i lounge dio gdje se možete sunčati i opuštati te prostrana terasa na kojoj će ispijanje prve jutarnje kave biti prava bajka.

Osim što je dostupna za najam, D Villa se i prodaje, a sve dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Foto: Marina Rendulić

0