Pronašli smo fora načine kako urediti bundeve za Halloween

Ušli smo u posljednji tjedan listopada, a mnogi od nas će se, ako već dosad nismo, posvetiti uređenju vlastitog doma u jesenskom stilu. Bundeve su it biljka jeseni, a kako se bliži kraj mjeseca mnogi od nas će se posvetiti dekoriranju bundeva za Halloween. Iako ovaj običaj nije potekao iz našeg podneblja vrlo brzo nam se uvukao pod kožu i postao zabava za cijelu obitelj. Tržnice su prepune bundeva različitih veličina i oblika, a osim što se mogu pripremati na različite načine kao fin jesenski obrok, izrezbarene bundeve odlična su dekoracija za svaki balkon ili prozor.

Najstrašniju noć u godini možemo provesti doma pod dekicom gledajući omiljene horore, a vaši klinci će poludjeti u zajedničkoj igri za cijelu obitelj. Mi smo pronašli nekoliko fora načina kako ukrasiti bundeve, a da budu potpuno drugačije od drugih.

Pustite mašti na volju

Bundeve možete klasično izrezbariti u oblike i likove koji vam se najviše sviđaju. Internet je prepun različitih DIY načina koji su efektni, a nisu komplicirani. Bundeva će fora izgledati i ako umjesto svjećice kroz nju provučete lampice ili ako ju objesite na špagu i iskoristite kao viseći dekor.

View this post on Instagram

Halloween pumpkin ?? – – – #mademylove #halloweenpumpkin #halloween #pumpkin #hungary #autumn #mylove #home #day #tökfaragás #töklámpás #photography #photoshoot #photooftheday #instagood #instapic

A post shared by Molnar Mercy “Merca” (@mercymolnar) on

Crtanje po bundevama

Osim klasičnog rezbarenja bundeve možete pobojati u bilo koju nijansu. Potreban su vam samo kistovi i akrilna boja koju možete kupiti u bilo kojem hobby shopu. Za one koji imaju viška kreativnog elana crtanje po bundevama markerima ili bojama odlična je varijanta.

View this post on Instagram

Let’s get spooky ?

A post shared by Marisa Cavanaugh (@marisaxcav) on

View this post on Instagram

??? Because I was too lazy to carve them ??? #halloweendecor #seasonaldecor #paintedpumpkins #pumpkins #pinterestproject

A post shared by spawlosky (@spawlosky) on

Spooky mumije

Bundeve možete pretvoriti i u spooky mumije, tako da ih jednostavno obljepite gazom ili bijelom ljepljivom trakom. U raznim hobby shopovima možete kupiti ljepljive trakice, plastične oči, gumene pauke i sve to iskoristiti za kreiranje vaše neobične bundeve.

Foto: Instagram, Unsplash

0