Pokloni za dom koji će uljepšati blagdansku atmosferu

Najljepše doba godine stiglo je u svoj raskoši najljepših detalja koji zimu čine ljepšom. Mnogi već užurbano privode kraju blagdanske kupovine i biranje darova za prijatelje i obitelj. Gotovo svatko od nas poznaje barem jednu osobu koja je veliki entuzijast kada su u pitanju interijeri. Uređenje životnog prostora zimi zasigurno donosi još i veće uzbuđenje, jer kada temperature padnu ispod ništice, a snježna bjelina prekrije ulice, dom postaje omiljeni izvor topline i opuštanja. Pokloni za dom odlična su ideja za sve zaljubljenike u sitnice koje uljepšavaju dom. Upravo se u njima krije tajna kreiranja savršeno cosy atmosfere koja nam je u hladnim mjesecima prijeko potrebna. Moć detalja za uređenje doma još su davno prepoznali i Skandinavci, koji smatraju da u udobnoj atmosferi doma leži ključ sretnoga života.

Pokloni za dom koji uljepšavaju zimsku svakodnevicu

Pretražili smo omiljene trgovine specijalizirane za dekoracije i sitnice za dom te se razveselili raznovrsnošću ponude. Stilizirati dom u vrijeme blagdana nije nimalo lak zadatak. Pogotovo onima koji veliku pažnju posvećuju ukupnoj estetici. Kako bi atmosfera bila opuštajuća i lijepa za odmaranje i sva ona praznička druženja, obratite pozornost na komade koji će se uklopiti u postojeći interijer. Bez obzira na to volite li bezvremensku klasiku ili malo raskošniji stil u vrijeme blagdana, ovi pokloni za dom još će dugo nakon praznika krasiti vaš stan. Ikonični časopisi uvijek su rado viđen detalj na stoliću za kavu ili komodi u dnevnom boravku. Coffee table knjige su ‘statement’ detalj s kojim je sofisticirani izgled zagarantiran. Neodoljiv ugođaj za druženja s prijateljima uljepšati će i mirisne svijeće i difuzeri s aromama slatkih božićnih kolača. Pokloni za dom koji će zasigurno pronaći mjesto na istaknutom mjestu u stanu čekaju vas u nastavku.

Najbolji komadi za moderan dom

Foto: Instagram, Momax, jysk, Ikea, L,A. design studio, Emmezeta, Anthropologie, Urban outfitters, H&M Home, Zara Home, Amazon, Pier1, Dilemma posters, Wayfair, Shabby store, Kinfolk

0