Boutique villa Anouk u Maroku omiljeno je mjesto koje posjećuju blogerice

@anni_onthego

Egzotične destinacije oduvijek su privlačile putoholičare. Doza mistike i dašak orijenta savršeni su razlozi za spakirati kofere i uputiti se u istraživanje dalekih zemalja. Maroko se istaknuo kao jedna od najfotogeničnijih destinacija na Instagramu, a boutique villa Anouk rado je posjećena od strane travel blogera i poznatih influencerica. Pravi je pustinjski dragulj, a nalazi se u obalnom gradiću Essaouira. Izgrađena je u skladu s Beldi tradicijom koja se temelji na gradnji isključivo od kamena i drveta.

Villa Anouk: orijentalna arhitektura

@villaanouk

Svaki element interijera i eksterijera osmišljen je pažljivo kako bi odražavao primjer tradicionalne orijentalne arhitekture. Ona je poznata po ornamentima, a villa Anouk pravi je primjer klasičnog Marokanskog luksuznog doma. Lokalni artisti, dizajneri i arhitekti udružili su snage kako bi villa Anouk postala prava atrakcija u malenom gradiću. Prije svega je osmišljena tako da ju krase samo prirodni materijali i da se tijekom njezine izgradnje šteta i zagađenje okoliša svelo na minimum. Raskošne kupaonice, divani za odmaranje ukrašeni s bezbroj mekih jastučića, ćilimi, unikatne dekoracije i naravno krasan pogled najjači su aduti ove male privatne ville.

Blogerice ju jednostavno obožavaju

Villa Anouk na Instagramu često objavljuje fotke blogerica koje ju rado posvećuju jer baš svaki kutak interijera je savršeno mjesto za fotografiranje. Kada se k tome još pridodaju magični zalasci sunca iznad zlatnog pustinjskog pijeska… Ako poželite posjetiti Maroko i želite odmor iz snova villa Anouk ne pruža ništa manje od toga. Smještajni kapacitet čini sedam prostranih soba i sedam suite apartmana s Beldi chic akcentima. Kameni unutrašnji bazen ostavlja bez daha, a okružen je grandioznim prozorima s pogledom na vrt. Nakon večere u restoranu s lokalnim specijalitetima počastite se šalicom marokanskog čaja u šarenim šalicama posluženim na velikom pladnju s metalnim čajnikom.

@villaanouk
@fashionmintea
@villaanouk
@ciscoandthesun
@villaanouk
@a_girlwhotravels
@villaanouk

Foto: Instagram

0