Ove posteljine će unijeti cozy ugođaj u svaki dom

Potraga za kvalitetnim, ekološki prihvatljivim, lijepim i povoljnim proizvodima nikada nije jednostavna i laka. Ako k tome još pridodamo želju za lakim čišćenjem i održavanjem, postoji mogućnost da nikada nećemo niti pronaći to što tražimo. Upravo tako započela je priča o brendu Bed Threads. Kada su osnivači brenda 2014. godine uselili u novi stan bili su u potrazi za 100% lanenom posteljinom, lako održivom i kvalitetnom, no nisu htjeli izdvojiti čitavo bogatstvo za dvije jastučnice, poplun i plahtu. Pretražili su brojne trgovine i online ponudu, no ono što su zamislili nigdje nisu pronašli. S obzirom na to da nisu htjeli komprimirati dobar san lošom kvalitetom materijala, sami su se upustili u istraživanje i, ukratko, osnovali vlastiti brend. Na njihovom Instagram profilu pronašli smo proizvode u predivnim bojama koje će unijeti cozy ugođaj u svaki dom.

Bed Threads

U početnoj ponudi lansiranoj 2017. bio je komplet jastučnica, popluna i plahte, a sve zalihe rasprodane su u samo tri tjedna. Od tada je brend samo rastao, a danas su u asortimanu kolekcije posteljina u 24 boje, ultraudobna odjeća za spavanje, luksuzna kupaonska ponuda i kućni pribor. Stav osnivača bio je kako kvalitetna roba ne bi trebala stajati čitavo bogatstvo i kako bi svi trebali moći uživati u udobnosti svog doma.

Meke i jednostavne posteljine rađene su o 100% lana koji dolazi od registriranih farmera i uzgajivača u Francuskoj a obojene su ekološki prihvatljivim bojama. Posteljine same reguliraju temperaturu, lagane su i hlade ljeti, dok su zimi izolator topline, udobne i tople, pa su savršene za korištenje kroz cijelu godinu. Najbolji dio – svakim pranjem posteljina se omekšava i postaje sve udobnija!

Proizvodi za kuhinju i kupaonicu

Bed Thread u ponudi proizvoda za kupaonicu ima velike i male ručnike, tepihe i ogrtače. U kuhinjskoj kolekciji su stolnjaci, salvete i podmetači za tanjure od najfinijeg francuskog lana, a svaku blagovaonicu pretvaraju u fancy restoran. Od ostalih kućnih proizvoda imaju divne tanjure, jastuke, svijeće te prekrasne knjige i printeve.

Foto: Instagram

0