Ako tražite savršeni adventski vijenac, ove tri ideje će vam se sigurno svidjeti

Bliži se prva nedjelja došašća kada tradicionalno palimo prvu svijeću na adventskom vijencu. Čak i ako niste ljubitelj tradicije nego jednostavno volite ukrašavati svoj dom za Božić, možete pripremiti svoju varijantu vijenca sa svijećama koje će vašem domu u hladnim zimskim danima davati svjetlost i toplinu. Danas svugdje možete pronaći inspiraciju da na svom blagdanskom stolu složite nešto drugačije, upečatljivo i kreativno.
Ako tražite savršeni adventski vijenac, ove tri ideje s potpisom Lele Design sigurno će vam se svidjeti. Izrada je jednostavna i neće vam oduzeti previše vremena, a rezultat će biti jako efektan.

Adventski vijenci Lele Design

Za ovaj klasični, a opet upečatljivi adventski vijenac, trebaju vam nekoliko grana silber jele, mirisni štapići cimeta, smeđi češeri, crvene baršunaste mašne i četiri velike bijele svijeće.

Bijele svijeće djeluju elegantno i profinjeno te naglašavaju jednostavnost i bit Božića. Svom vijencu na kraju možete dodati i malo cvjetova pamuka koji djeluju poput snježnih gruda pa će vijenac izgledati kao da je na njegove grane pao snijeg. Pokoja grančica božikovine i nekoliko crvenih kuglica i vaš vijenac je gotov.

Ako želite nešto drugačiji vijenac, ovaj koji izgleda kao torta je pun pogodak. Lela Design ima unikatni pristup oblikovanju i dizajniranju cvijeća pa su tako ovaj adventski vijenac napravili od cvijeća. U ovom slučaju trebat će vam tanke bijele svijeće, dvije-tri velike crvene kuglice i jedna baršunasta traka. Na kraju dodajte pokoju grančicu božikovine i mirisne štapiće cimeta.

Za kraj donosimo ideju za adventski vijenac za vrata.

Od grana silber jele napravite vijenac, dodajte borove iglice, grančicu božikovine i pamuka, mirisne štapiće cimeta i dva-tri češera. U sredinu stavite jednu crvenu kuglicu oko koje ćete zavezati traku koja će vam u ovom slučaju trebati da svoj vijenac možete objesiti na vrata.

Foto: Sanja Jagatić

0