3 načina na koja i vi možete ostvariti kraljevski san baš svake noći

Dobar i kvalitetan san oduvijek je bio na visokoj cijeni… Možda baš zbog toga što ga je na svakodnevnoj bazi ponekad teško ili barem izazovno ostvariti. Mnogi od nas probleme koje nose sa sobom tijekom dana, navečer ponesu ravno u krevet, a osim nemirnih misli, dobar san mogu narušiti i brojni drugi faktori, koji se kreću od uređenja spavaće sobe, pa sve do kvalitete i udobnosti madraca.

Iako bi vam se moglo učiniti kako je previše elemenata kojima se morate pozabaviti da biste se napokon pošteno naspavali, ne odustajte! Dobra je vijest da i u vlastitom domu, u samo nekoliko koraka, možete stvoriti uvjete za kraljevski san, i to svakog dana.

A o kraljevskom snu možda najviše zna JYSK, poznati danski lanac namještaja, krevetnine i ostale opreme za kućanstvo kojem, kada je riječ o stvarima koje san čine dobrim i kvalitetnim, povjerenje već godinama poklanja upravo danska kraljevska obitelj. Tradicija je to na koju je JSYK izuzetno ponosan, što ni ne čudi, jer činjenica da je danski kraljevski dvor već godinama redovan kupac njegovih trgovina i da je JYSK od 2010. nositelj prestižne oznake dobavljača spomenutog dvora, samo potvrđuje kako se radi o pouzdanom partneru svakog doma, pa tako i onog koji cijeni najbolje od najboljeg – kraljevskog.

Što imamo priliku naučiti od danske kraljevske obitelji, kada je riječ o dobrom i kvalitetnom snu?

Ugodna atmosfera u spavaćoj sobi

Spavaća soba trebala bi biti naša mala oaza, mjesto na koje dolazimo opustiti se i napuniti baterije za novi radni dan. Zato u njoj mora vladati ugodna atmosfera, a kako će ona doista izgledati, ovisi o vama, vašem ukusu i stilu i elementima koji na vas djeluju umirujuće.

Možda je to pročišćen i svijetao, minimalistički interijer u skandi stilu u kojem vladaju blage i neutralne nijanse s prirodnim materijalima poput slame, a možda je to i neka toplija priča sa zemljanim bojama, drvom i zelenim biljkama. Postoje tu još mnogi drugi stilovi, od tradicionalnih do modernih, od minimalističkih do statement; na vama je da procijenite kako ćete interijer učiniti ugodnim za boravak. Uz posteljinu, važan je i odabir rasvjete, dekoracija i drugih tekstilnih predmeta koji će dati točku na i.

Kvalitetan madrac

Što je dobar san bez dobrog madraca? Kako bismo se svakog jutra probudili osvježeno, odmorno i spremni za nove radne pobjede, investicija u kvalitetan madrac od izuzetne je važnosti, a možda čak i važnija od kupovine samog kreveta. Opet, kakav tip madraca će nam najviše goditi, ovisi samo o nama, hoće li on biti mekši ili tvrđi… Bitno je pronaći onaj koji nam pruža najbolju potporu i udobnost, jer ipak ćemo spavajući na njemu provesti godine.

Isprobavanje madraca zna biti od krucijalne važnosti, a dobra je vijest da ćete u JYSK trgovini pronaći veliki izbor madraca na jednome mjestu. Tu su madraci s oprugama, madraci od pjene, pa čak i madraci za bebe, a stručnjaci za kulturu spavanja u JYSK-u pomoći će vam da odaberete onaj najbolji za sebe i svoju obitelj.

JYSK madraci podijeljeni su u tri kategorije cijene: BASIC, PLUS i GOLD. Ako kupite madrac kategorije GOLD, dobit ćete priliku isprobati ga tijekom 100 noći. Ako niste 100 posto zadovoljni, možete zamijeniti taj madrac za novi.
Osim toga, tu je i produženo jamstvo za odabrane madrace, uključujući 15-godišnje jamstvo za modele kategorije PLUS i puno 25-godišnje jamstvo za madrace kategorije GOLD.

Luksuzna posteljina

Kada je riječ o posteljini, najbliže idealu obično je ona u high-class hotelima. Zahvaljujući njoj, čak i kada smo na putovanju, osjećamo se baš kao da smo kod kuće, a osim toga, ušuškani u nju, mnogo lakše i opuštenije odlazimo na počinak.

No, u istoj takvoj posteljini možemo uživati i u udobnosti vlastitog doma i naročito guštati u mirisu i osjećaju savršeno čiste posteljine na svojoj koži. Najbliže savršenstvu svakako je i JYSK SCANDINAVIAN SENSE linija posteljine od 100% organskog pamuka koja nas kroz blage nijanse i uzorke posteljine potiče da se isključimo iz užurbane svakodnevice, opustimo i uživamo u trenutku. Njene fine, gusto tkane pamučne niti stvaraju izvanrednu posteljinu nevjerojatne mekoće i mat izgleda.

Kada odaberete SCANDINAVIAN SENSE, odabrali ste proizvode visoke kvalitete i prekrasnog dizajna iza kojih stoji društveno odgovorno poslovanje, usmjereno na brigu o prirodi i ljudima. Tekstili za dom iz linije SCANDINAVIAN SENSE inspirirani su skandinavskim krajolikom i jednostavnim načinom života. Uz mekan, GOTS certificirani organski pamuk u blagim nijansama i suptilnim uzorcima, ova je linija savršena za stvaranje osjećaja mirnoće i spokoja u vašem domu.

Ako i vi želite spavati baš poput danske kraljevske obitelji, sve za savršen san pronađite u JYSK trgovinama ili putem web shopa na JYSK.hr.

Foto: JYSK

0