Mala Insta zvijezda u ulogama velikih ikona

Mala Insta zvijezda u ulogama velikih ikona

Hello Scout Instagram

@hello.scout

U potrazi za inspiracijom na omiljenom Instagramu naišli smo na trogodišnjakinju o kojoj već bruji internet. Iza profila @hello.scout nalazi se Ashley Larson, a njegova preslatka zvijezda njezina je kćer Scout. Među brojnim fotografijama nastalim u zabavnom igranju dress up-a istaknula se serija fotografija u kojima se mala Scout pronašla u ulozi velikih i svima znanim poznatih ikona koje su svojim talentom i osobnošću obilježile 20. i 21. stoljeća. Od Fride Kahlo, Meryl Streep i Malale do Carrie Fisher, Betty White i Adele, Scout se odlično snašla u cipelama svake od njih.

Ideja za cijeli projekt nastala je kao istovremeno zabavni i poučni bijeg za Ashley i Scout u teškom razdoblju kroz koje su prolazile kada je baki male djevojčice dijagnosticiran rak dojke. Tijekom razdoblja u kojem se Nonnie liječila od teške bolesti, Ashley i Scout napravile su cijeli niz fotografija s malom Scout i poznatim, inspirativnim ženskim ikonama kako bi se neprestano podsjećale da su žene snažni borci, baš poput njihove Nonnie. Bio je to projekt koji im je istovremeno skrenuo misli od teškim momenata i dao im dodatni tračak nade da će sve biti u redu.

Na posljednjoj iz serije Instagram fotografije mala Scout našla su u cipelama svojeg osobnog idola, bake Nonnie koja je završila liječenje i na svoju majicu ponosno ispisala da je danas cancer free.

U nastavku vam kao inspiraciju na početku dana donosimo naše omiljene transformacije male Scout, a ostatak možete pronaći na Instagram profilu @hello.scout.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori