Instagram senzacija: Ove ovčice nešto su najslađe što ćete danas vidjeti
Instagram senzacija: Ove ovčice nešto su najslađe što ćete danas vidjeti

Instagram senzacija: Ove ovčice nešto su
najslađe što ćete danas vidjeti

Životinje su zbilja nevjerojatna bića koja nas svakodnevno iznenađuju svojim postojanjem. Bilo da ste ljubitelji mačaka, pasa, papiga ili koje druge vrste vjerujemo kako će vam životinje ispuniti i uljepšati život. Uveseljavaju nas svojom privrženošću i karakterom, a vrijeme provedeno s njima je neprocjenjivo. Važno je istaknuti kako se prema njima trebamo odnositi odgovorno, s ljubavlju i posvetiti im dovoljno vremena i brige. Ovoga puta su nas privukle ne tako specifične vrste ovaca koje se ističu svojim mirnim karakterom i preslatkim izgledom.

Preslatke ovčice

Valais ovce mirne su prirode i prijateljski nastrojene. Vole se maziti, a moguće ih je i dresirati. Zbog ovih osobina mnogi ih imaju i kao ljubimce. Naime kada smo ih vidjeli na Instagram profilu BoPeep, i mi smo poželjeli jednu ovčicu. Njihov specifičan izgled osvojio nas je na prvu.

Privatna farma u Irskoj

Naime BoPeep Valais Blacknose privatna je farma u Irskoj koja se bavi uzgojem Valais ovaca, koje su inače podrijetlom iz jugozapadne Švicarske. Zbog oštre klime u visokim planinama razvile su fizičke predispozicije za život u hladnijim krajevima. Karakterizira ih crna glava i oštra bijela vuna. Najbolje da se sami uvjerite koliko su slatke.

Učitati još
Zatvori