5 Instagram profila koje “vode” životinje i koje ćete odmah zapratiti
5 Instagram profila koje “vode” životinje i koje ćete odmah zapratiti

5 Instagram profila koje “vode”
životinje i koje ćete odmah zapratiti

Veliki smo ljubitelji životinja, a kada one “vode” svoje Instagram profile, level slatkoće ne možemo mjeriti. Iako je među morem profila teško bilo odabrati one najslađe, ipak smo se odlučili na ovih pet za koje obećajemo da ćete ih odmah zapratiti. 

Jill The Squirrel

Vjeverica Jill postala je kućni ljubimac nakon što je spašena od uragana Isaac u Louisiani. Savršeno pozira za najslađe fotografije, ali ono što je još impresivnije su njezini videi. Jill je dobro istrenirana i voli pokazivati ​​svoje akrobacije! Njezina vlasnica kaže da je vegetarijanka i stručnjakinja za parkour. 

Hamilton The Hipster Cat 

Tko je rekao da mačka ne može imati savršeno prave brkove? Ne možemo se zasititi vječno dotjeranog izgleda i lijepih zelenih očiju Hamiltona Hipster Cata! On je pahuljasti mačak spasilac i vjerojatno jedini Instagramer koji može točno koristiti hashtag #mustachecat.

Lilo The Hedgehog

Odmah uzmite mobitel u ruke i počnite pratiti Instagram stranicu ježeva Lionela i Lilo — jer tko može odoljeti slatkim, debeljuškastim malim ježićima koji rade gotovo sve?

Pikelet Butterwiggle Stoll

Pikelet Butterwiggle Stoll i njegovi vlasnici bili su udomiteljska obitelj za mnoge spašene kućne ljubimce. “Pikelet je nekoć bio štene osuđeno na smrt u skloništu, a sada je spašen i živi u Sydneyju u Australiji”, stoji u njegovoj biografiji. U ovom udomiteljskom domu, koji je udomio nekoliko pasa i štenaca, kao i svinju i dvije patke, kućni ljubimci se, čini se, uvijek dobro zabavljaju. Ovdje možete podržati njihov rad.

Pumpkin The Raccoon

Nesuglasice ovog rakuna s njegovim cimerima psima čine ovaj Instagram profil mega slatkim. Upravo na ovom profilu uvjerili smo se koliko rakuni mogu biti ljupki kada se odgajaju kao kućni ljubimci. Kao što njezina biografija kaže: “Ovo je priča o spašenom bahamskom rakunu Pumpkin i njezinim prijateljima Toffee i Oreo.”

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori