Instagram razglednice: Hrvatska

O popularnosti Hrvatske kao ultimativne turističke destinacije sasvim sigurno govore brojke, koje su ove godine ponovno rekordne, ali još vrjednije su bezbrojne pozitivne impresije svjetskih putnika, koji su u 2017. upravo našu zemlju odabrali za ljetovanje i istraživanje. I, čini se, u nju se na prvi pogled zaljubili.

Hrvatske razglednice

Pratite li Instagram profil @croatiafulloflife, već ste mogli zamijetiti tko je sve dosad posjetio Hrvatsku, a sve atraktivne fotografije s domaćeg kopna i obale vidjeti i na hashtagovima #croatiafulloflife i #ljetoincroatia. Mi smo odlučili izdvojiti samo djelić njih za našu rubriku Instagram razglednice, s kojom smo prošli put otputovali u podjednako dopadljivu Italiju.

Ove dvije mediteranske zemlje ove su godine više no ikad u fokusu turista, a razlog tome uglavnom su mirna društvena klima i netaknuta priroda koja čeka da bude otkrivena. Iako je i Zagreb postao jedna od omiljenih ljetnih destinacija u kojoj također padaju rekordi po pitanju broj noćenja, fokus ljeti već tradicionalno seli na Jadran, koji je sa svojim kristalno čistim morem savršena kulisa za hedonistički ljetni odmor. Hvar i Dubrovnik, očekivano su najnapučeniji otoci u ovom trenutku, a oni koji ne hrle u ove turističke meke, rado istražuju Plitvice, Mljet, Brač, Šibenik i mnoge druge nacionalne parkove, otoke i gradove.

Pula

Opatija

Plitvička Jezera

Silba

Krka

Zadar

Šibenik

TROGIR

Split

Brela

Hvar

Korčula

Pelješac

Dubrovnik

Konavle

0