Na jednom mjestu objedinili smo fotografije kojima pozdravljamo ljeto
Na jednom mjestu objedinili smo fotografije kojima pozdravljamo ljeto

Na jednom mjestu objedinili smo
fotografije kojima pozdravljamo ljeto

Na radiju svira Ljeto već je gotovo, svakodnevica se polako vraća u normalu, gradske ulice se sve više pune, a dani uz more postali su draga uspomena. Skrolajući Instagramom jedan nam je profil automatski privukao pažnju. Riječ je o @azurarchive koji naprosto obožavamo jer nas podsjeća na idilu koju ljeto sa sobom donosi.

Nostalgični pogled u beskrajno ljeto

Divni postovi u trenu nas vode u ljeto, na more i plaže, u sanjive trenutke sreće i ljubavi. Slažemo se da je sve bolje kada smo u blizini mora i sunca, a dok se tužnog srca opraštamo od ljeta, odlučili smo još koji trenutak uživati u čarima Mediterana i ovim feel-good objavama.

Mediteranski kraj jedna je od omiljenih destinacija za odmor. Bogat je kulturom i zabavom, a možda najveći motiv za posjetiti ove krajeve je upravo hrana. Za Mediteran mnogi kažu da je to mjesto na kojem je život jednostavniji i ljepši. Kombinacija u kojoj se nalazi dobra hrana, još bolje društvo i prekrasna priroda jednostavno je nepogrešiva.

U želji da produžimo ljeto ili barem zadržimo to omiljeno ljetno stanje uma, najdraži profil okupan suncem i morem na kojem je ljeto vječno možete zapratiti ovdje. Ovaj nas profil drži na životu kad krene padati prvo lišće s drveća. Istina, ponekad će samo produbiti osjećaj nostalgije, no tako vizualno savršenog, teško ga se odreći.

Učitati još
Zatvori