My Moon Mirror: Magična ručno rađena ogledala inspirirana Mjesecom
My Moon Mirror: Magična ručno rađena ogledala inspirirana Mjesecom

My Moon Mirror: Magična ručno rađena
ogledala inspirirana Mjesecom

Ogledala su onaj savršen završni touch kada je u pitanju dodavanje svjetlosti i teksture u prostoriju. Zajedno s nama zakoračite u svijet magije uz My Moon Mirror brend ručno rađenih ogledala inspiriranih Mjesecom iza kojeg stoji kreativni mladi par iz Beograda.

Dobro došli u Mjesečev svijet uz My Moon Mirror

Inspirirani prirodom i Mjesečevom ljepotom, mladi par dosjetio se napraviti dekorativni komad koji će unijeti nebesku energiju i sjajno se uklopiti u baš svaki prostor. Ova ogledala učinit će vaš interijer mjestom koje zrači mističnom energijom Mjeseca.

Ljubitelji interijera, ali i svi obožavatelji lijepog, znaju vrijednost značenja kvalitetno ručno rađenog proizvoda u koji je uneseno mnogo ljubavi. S razlogom sve više ljudi uviđa značaj podrške malim brendovima i okreću se njima u potrazi za jedinstvenim handmade proizvodima.

Ovaj brend vam daje priliku da ukrasite vaš interijer potpuno personaliziranim komadom, gdje možete birati sve, od boje ogledala pa do njegove veličine. Svako ogledalo potpuno je unikatno, i budite sigurni da je ono napravljeno s mnogo pažnje samo za vas.

Ukoliko želite unijeti malo Mjesečeve magije u vaš interijer, My Moon Mirror ogledala možete naći na njihovom službenom Instagram profilu. Sva pitanja i ideje možete uputiti simpatičnom mladom paru. Zasigurno vas očekuje handmade proizvod nalik nijednom drugom. Vjerujte nam na riječ.

Članak je preuzet sa Journal.rs.

Učitati još
Zatvori