Pogledajte kako se slaže ovo baš slatko i neobično društvo

@wat.ki

Imati ljubimca je lako, no imati više njih pod istim krovom može biti pravi izazov. Kako naviknuti psa i macu na miran suživot? Naravno da trikovi pomažu, ali ako je karakter vašeg mezimca osebujan to neće biti lak zadatak. Svaka pasmina krije neke karakteristike i obilježja koja ju razlikuju od drugih. Vođeni time lakše biramo idealnog ljubimca za naš životni stil.

Zlatni retriver glasi za jednu od najstrpljivijih i najmirnijih vrsta pa se često preporučuje obiteljima s djecom, ali i svima onima koji razmišljaju o više životinja u svome domu. Watson & Kiko pravi su primjer kako ideju i realizirati.

Watson & Kiko + maca i jež

Ako vam je potrebna dnevna doza nečega za podizanje raspoloženja Instagram ljubimci uvijek su tu da uskoče kad zatreba. Sasvim slučajno naišli smo na jedno jako slatko i neobično društvo koje nas je nasmijalo i razveselilo. Naime, Watson i Kiko su dva zlatna retrivera kojima se nedavno pridružila maca London i jedan nesvakidašnji ljubimac – jež. Svi su podjednako zaslužni za okupljanje zavidnih 710 tisuća followersa na svom profilu.

Nikad dosadno uz veselo društvo

Kombinacija koju nikada ne bismo spojili u stvarnom životu funkcionira zaista dobro. Jedno je sigurno, ‘ne drži ih mjesto’ jer iako imaju stalnu adresu u Washingtonu, stalno otkrivaju nova mjesta i svoje avanture dokumentiraju na Instagramu. Putuju po Americi sa svojom vlasnicom Jenny i plijene pažnju gdje god se pojavili.

Danas je, zahvaljujući internetu, lako od kućnog ljubimca napraviti pravu senzaciju. Groznica petfluencera vlada već neko vrijeme i čini se da se ovaj trend među ljubiteljima životinja nastavlja.

Foto: Instagram (@wat.ki)

0