Bolt i Keel – udomljene mace u najuzbudljivijim Instagram avanturama

Gotovo da ne postoji osoba koja ne voli putovati. Čak i vikend road trip dobar je način da se odmaknemo od grada i opustimo u prirodi, pogotovo ako još povedete svog kućnog ljubimca. No, zahvaljujući tehnologiji moguće je otputovati i do najudaljenijih mjesta na svijetu – preko Instagrama. Upravo smo na ovog popularnoj društvenoj mreži pronašli dvije avanturisti koje svoje avanture dokumentiraju na profilu @boltandkeel. Kako im u opisu profila piše dva brata strastveni su putoholičari a životni cilj im je gostovati u popularnom Ellen show-u. Kako izgledaju njihove Instagram avanture doznajte u nastavku i otputujte u daleke krajeve koje do sada još možda niste imali prilike posjetiti.

Instagram avanture dvojice pustolova

Era kućnih ljubimaca koji na svojim društvenim profilima broje stotine tisuća followersa započela je unazad nekoliko godina. Okupili su se pod jednim imenom i obilježili moderno doba, a poznatiji su kao petfluenceri. Naime, njihovi vlasnici često su profesionalni fotografi, a neki jednostavno vole fotkati svoje mezimce i to dijeliti s publikom koja je zainteresirana za njihov sadržaj.

Prije svega, da bi postali popularni, ljubimci moraju po nečemu biti posebni. Izgledom, nekom posebnom vještinom ili jednostavno privlačnim konceptom koji se uklapa u fotke s feeda. Bolt i Keel su dvije udomljene mace koje su nas povele kroz svoje Instagram avanture po divnim lokacijama, skrivenim kutevima netaknute prirode, a često se voze i omiljenim prijevoznim sredstvom – kajakom. Jesmo li spomenuli da na Amazonu možete naručiti i njihovu knjigu?

 

Foto: Instagram (@boltandkeel)

 

 

0