Influenceri novog doba u talk – showu “Ženska priča”

Influenceri novog doba u talk – showu
“Ženska priča”

Zabavni talk show u Saxu

Za sve željne inpirativnih i zanimljivih priča poznatih ženskih lica sprema se još jedan zabavni talk show „Ženska priča“ u Klubu hrvatskih glazbenika Sax. Stand up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u novom izdanju humanitarne Ženske priče u utorak, 16. listopada ugostit će influencere novog doba: Alis Marić, Luciju Lugomer, Maju Brekalo i Domagoja Jakopovića Ribafisha.

Alis Marić

Sav prihod od ulaznica donirat će se Europskoj koaliciji protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. Obavezna je rezervacija stola za posjetitelje na [email protected] ili mobitel: 091/552-0611.

Zasigurno će se i ovoga mjeseca tražiti mjesto više, za što su se pobrinula poznata lica na društvenim mrežama koji svojom kreativnošću, ambicijom, stavom, ali i osobnošću itekako utječu na hrvatsku javnost.

Maja Brekalo

Alis Marić s portala Čitaj knjigu broji preko 400.000 sljedbenika na stranicama Facebooka, dok na Instragramu, i to u području mode i ljepote, s preko 136.000 sljedbenika obara rekorde Lucija Lugomer, a u području slasnih i finih delicija ističe se vrsna kuharica Maja Brekalo s preko 158.000 sljedbenika. Svakako će biti zanimljivo poslušati i old-school influencera Domagoja Jakopovića Ribafisha koji već godinama oduševljava svoje pratitelje hedonističkim novostima iz svijeta gastronomije.

Lucija Lugomer

Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu Sax! (Palmotićeva 22/2, Zagreb), u utorak 16. listopada 2018. godine u 20.00 sati, u dvosatnom programu stand up komičarke i spisateljice Marijane Perinić.

Sada svi posjetitelji mogu uživati u nastavku Ženske priče čija šesta sezona traje do lipnja 2019 godine.

Domagoj Jakopović – Ribafish

Preporuka

Zatvori