Nova IKEA kolekcija osvojit će sve ljubitelje minimalizma

ikea22

Bavite li se već dulje vrijeme idejom kako biste svom domu priuštili proljetni ‘makeover’, na tu će vas inicijativu definitivno potaknuti IKEA, koja u narednim mjesecima za svoje kupce priprema niz odličnih kolekcija, po mjeri svakog interijera. Jedna od njih nosi naziv VIKTIGT, vrlo je minimalistička, a na police ovog omiljenog dućana za uređenje doma stiže u svibnju.

ikea9

Kolekcija je realizirana u suradnji s poznatom švedskom umjetnicom i dizajnericom Ingegerd Råman, koja se u svojoj karijeri specijalizirala za rad s keramikom i staklom. Upravo su keramika i staklo ujedinjeni s drugim prirodnim materijalima u ovu diskretnu kolekciju lišenu boja, čije su linije vrlo jednostavne i bez ‘roka trajanja’, zbog čega će se njeni proizvodi odlično uklopiti u sve stilove uređenja, a najviše u prostore koji su minimalistički, pragmatični i funkcionalni.

ikea12

VIKTIGT proizvodi izrađeni su prema idejama švedske umjetnice i slave rukotvorstvo te jednostavnost koja ponekad ostvaruje maksimalni dojam. Sve proizvode koji u IKEA trgovine dolaze u svibnju, donosimo u galeriji.

ikea17

ikea13

ikea4

ikea27

ikea26

ikea20

ikea5

ikea14

ikea23

Foto: IKEA
0