IKEA podržala LET 3: NeŠČto se događa sa stranicom IKEA
IKEA podržala LET 3: NeŠČto se događa sa stranicom IKEA

IKEA podržala LET 3: NeŠČto se
događa sa stranicom IKEA

Hrvatska nakon sedam godina nastupa u finalu Eurosonga zahvaljujući pjesmi Mama ŠČ! riječkog benda Let 3. Euforija je na vrhuncu, a sa svih strane stižu riječi podrške. Tome nije ni odolio švedski brend namještaja IKEA.

Let 3

Sipatična objava na društvenim stranicama brenda IKEA

Iako je švedska predstavnica Loreen apsolutni favorit ovogodišnjeg Eurosonga, kojoj je ovo drugi put da nastupa na eurovizijskoj pozornici, ovoga puta s pjesmom Tattoo. Naime, ova je simpatična favoritkinja 2012. godine pobijedila pjesmom Euphoria, a ako večeras osvoji srca glasača, postat će prva izvođačica u povijesti kojoj je to uspjelo dvaput. Unatoč tome, najpoznatiji švedski proizvođač namještaja iskazao je svoju podršku riječkom bendu.

Loreen

ŠČmanija

ŠČmanija uhvatila je i IKEA brend koji je potpuno izmijenio opise proizvoda na svojim stranicama. Naime, svakoj su riječi koja sadrži slova š ili č dodali i ono drugo od ta dva. O svemu su se oglasili i na društvenim mrežama simpatičnom objavom: “Stižu nam dojave da se neŠČto događa s IKEA službenom stranicom.​ U svoju obranu, samo ćemo reći da nam jedna pjesma ne izlazi iz glave.” te dodali: “S ljubavlju iz ŠČvedske!”

Na službenim stranicama Eurosonga objavljen je redoslijed nastupa u finalu koje će se održati danas s početkom u 21 sat. Večer će otvoriti djevojke iz Austrije, a Hrvatska će nastupati 25., točnije predzadnja.

Foto: Profimedia, Instagram (@ikeahrvatska)

Učitati još
Zatvori