Jeste li znali da postoji IKEA hotel?

Jeste li znali da postoji IKEA hotel?

IKEA hotel

Omiljena robna kuća u svijetu je poznata po mnogočemu. Pristupačnom namještaju privlačnog dizajna, hrani kojoj ne možemo odoljeti svaki put kad odemo u shopping, ali jeste li znali da postoji IKEA hotel?

IKEA hotel

Otvoren je 1964. godine u “rodnom” gradu popularnog švedskog brenda. Prvo kao motel, a zatim i kao hotel, u Älmhultu gdje je 1958. startala prva IKEA. U počecima je hotel funkcionirao kao prenoćište, no s vremenom se isprofilirao kao poželjna destinacija, Danas se IKEA muzej nalazi preko puta hotela, a robna kuća u kojoj je sve počelo je udaljena dva kilometra. I, usput rečeno, ta IKEA nudi najbogatiji asortiman od svih svjetskih trgovina.

IKEA hotel

IKEA hotel poput vlastitog doma

Namještaj kojim je uređen hotel prepoznat ćete sa stranica kataloga, možda čak i iz vlastitog doma. U hotelu vlada stil na koji smo i navikli gledajući izložbene prostorije robne kuće, klasična IKEA jednostavnost.

IKEA hotel

Cilj je bio stvoriti udobnost vlastitog doma koja se ocrtava u svakom kutku. Od zajedničkih prostorija u predvorju pa sve do soba. Što se tiče obroka, služe se švedski klasici i jela koja su prepoznata diljem svijeta u IKEA restoranima.

Ako ikad poželite posjetiti regiju Småland i ovaj hotel sve informacije su na službenoj IKEA Hotell stranici.

IKEA hotel

IKEA hotel

IKEA hotel

Foto: IKEA Hotell

Učitati još
Zatvori