Šarene igračke razigranih oblika koje ljubimci jednostavno obožavaju

@zippypaws

Na društvenim profilima petfluencera već neko vrijeme kruže igračke koje je jednostavno nemoguće ignorirati. Minijaturne krafne, sladoled u kornetu, boce vina, hamburgeri i pečeni krumpirići samo su neki od oblika koje proizvodi kalifornijski studio ZippyPaws. Dvadesetogodišnje iskustvo u pet industriji bilo je odličan ‘vjetar u leđa’ kreativnoj direktorici Jen koja se odlučila odvojiti 2011. godine i sama krenuti u izgradnju vlastitog sna. U tome naravno ne bi uspjela da nije imala pomagača, udomljeni zlatni retriver sudjelovao je u procesu dizajniranja igračaka koje psići jednostavno obožavaju.

ZippyPaws boutique brend posvećen zabavi

@zippypaws

Vlasnici kućnih ljubimaca upoznati su s činjenicom da je voljenim mezimcima potrebna razonoda i zabava, pogotovo ako vrijeme sami provode kod kuće. Igračke koje su izdržljive i lako se čiste jedan su od glavnih kriterija odabira, a ZippyPaws spojio ih je u šarmantne motive koji će svakoga nasmijati do suza. Psići ih jednostavno obožavaju, iako nesvjesni oblika s kojima se igraju jedan detalj posebno ih zabavlja. Naime, pri svakom pritisku igračke proizvode zvukove. Malo mudriji psi već imaju sistem kako izvaditi ventil i ‘utišati’ svog plišanca, baš kao što je to radio retriver dizajnerice Jen.

@zippypaws
@zippypaws
@zippypaws

No, kako bi rekviziti za zabavu zadržali svoju čar ZippyPaws pobrinuo se da zaista doskoči svakom nedostatku i nadmudri čak i najmudrijeg psa. Materijali koji će izdržati čak i igranje izvan kuće spojeni su koncima od posebnih vlakana kako bi šavovi ostali postojani, a igračke se mogu prati i u perilici za rublje. Ipak čini se da je ono što ih izdvaja od ostalih brendova dosjetljivi dizajn. Prema godišnjim dobima kolekcija se puni prikladnim oblicima, a što se sve nalazi u ponudi pogledajte na službenim stranicama ZippyPaws.

@zippypaws
@zippypaws

Foto: Instagram (@zippypaws)

0