Najljepše igračke za mace pronašli smo u kolekciji korejskog brenda

@theroyalgrocery

Mačke su specifičan kućni ljubimac i to će vam potvrditi svi oni koji ih imaju. Za razliku od pasa, brzo im dosade igračke i stalno im je potrebna neka nova zanimacija. Pogotovo ako su većinu dana same kod kuće i željno iščekuju vaše dolazak. Online trgovina doživjela je pravi procvat unazad nekoliko godina kada su brendovi hrabro krenuli s otvaranjem profila na društvenim mrežama poput Instagrama. Fotke se lako shareaju, hashtagovi brzo dobivaju na popularnosti… U vrlo kratkom vremenu nešto postane novi trend kojeg svi žele. Prisutnost komada s potpisom korejskih dizajnera sve je veća, a mi smo savršene igračke za mace pronašli u kolekciji The Royal Grocery.

Cool minimalističke igračke

@theroyalgrocery

Blogerice koje imaju mace za ljubimce ne propuštaju priliku da svoj ‘feed’ uljepšaju njihovim fotografijama. One koje imaju više tisuća pratitelja pravi su mamac za male, novonastale brendove kojima je potrebna dobra reklama. Mačkama sigurno neće teško pasti činjenica da će na njihovu adresu stići kutije s igračkama, a sve što trebaju je pozirati za Instagram. Južnokorejski The Royal Grocery krenuo je s dizajniranjem nekoliko upečatljivih igračaka koje su se brzo rasprodale. Naime, one u obliku riblje kosti jako su fotogenične, a i posebno zanimljive macama za igru.

@theroyalgrocery

Kako je vrijeme prolazilo, prodaja je rasla i tako je nastalo nekoliko cool kolekcija minimalističkih igračaka. Izrađene su od potpuno prirodnih materijala i mogu se prati u perilici za rublje na temperaturi od 30 stupnjeva. Izdržljive su pa će izdržati čak i najveće nalete entuzijazma vaše mezimice, a probrane komade izdvojili smo u nastavku.

@theroyalgrocery
@theroyalgrocery

Foto: Instagram (@theroyalgrocery), The Royal Grocery

0