Australski brend ima jako simpatične igračke za ljubimce

Australski brend ima jako
simpatične igračke za ljubimce

Ljubimac modernog doba uživa brojne privilegije. Nije čudno naići na Instagram profile koji prikazuju realnost života današnjih mezimaca na ‘visokoj nozi’. Vlasnici izdvajaju pozamašne svote iz budžeta kako bi im udovoljili i dodatno ih razmazili. Igračke za ljubimce definitivno su jedan od detalja bez kojega je njihov život nezamisliv.

Pronašli smo još jedan jako cool brend iz daleke Australije kojeg je pokrenula Ami, a čiji ‘bio’ s Instagram profila će vas sigurno nasmijati. FuzzYard kreira divne komade koje ne možemo pronaći u lokalnim prodavaonicama. Dostavljaju i u Hrvatsku, a imaju baš sve igračke za ljubimce, preparate za njegu kao i sve one sitnice koje njihov život čine veselijim i ljepšim.

Simpatične igračke za ljubimce s potpisom australskog brenda

Sezona pidžami, vestica i dekica ostaje iza nas, a vrijeme je za neke nove sitnice koje će razveseliti četveronožne sustanare. Igračke za ljubimce koje dizajniraju u FuzzYard-u osvojile su nas na prvi pogled, a sigurni smo da će i vašeg ljubimca. Francuski krumpirići, šampanjac, burgeri i šalica ‘pappuccina’ samo su neki od plišanih igračkica koje ne viđamo baš svaki dan, barem ne u ovoj verziji. Na Instagramu zavirite kako četveronožni mališani poziraju sa svojim omiljenim primjercima.

Sve za igru i za dom

Svi oni koji imaju ljubimca znaju da je dom potrebno prilagoditi kako bi suživot s njima bio obostrano zadovoljstvo. Ako posebnu pažnju posvećujete uređenju doma onda vam je dizajn krevetića za psa ili macu podjednako bitan. Zdjelice za hranu i vodu osim što će se estetski prilagoditi svakom domu izrađene su od materijala koji se lako čiste pa će uz njih higijena bit zagarantirana. Slično je i sa svim onima koji putuju s mezimcem i žele biti stylish čak i ‘na cesti’ jer FuzzYard ima divne kompletiće, uzice i ogrlice za sve putničke i ulične avanture.

 

 

 

 

Foto: Instagram, FuzzYard 

 

 

Učitati još
Zatvori