Idealni pokloni koji će razveseliti sve ljubitelje Harryja Pottera
Idealni pokloni koji će razveseliti sve ljubitelje Harryja Pottera

Idealni pokloni koji će razveseliti sve
ljubitelje Harryja Pottera

Sigurno poznate nekoga tko je veliki fan najpoznatijeg mladog čarobnjaka na svijetu Harryja Pottera? Ili ste i sami među njima? Pred nama je vrijeme darivanja, a mi smo pronašli savršeno mjesto za sve Potteroljupci. Riječ je o lancu knjižara Hoću knjigu koji u svom asortimanu krije niz sjajnih proizvoda, a najzanimljivije među njima donosimo vam u nastavku.

 

 

 

 

Sredstvo identifikacije

Vjerujemo kako mnogi ljubitelji Harry Pottera sanjaju o tome da im pristigne pismo iz Hogwartsa te maštaju o trenutku kada će im šešir dodijeliti dom kojem pripadaju. U međuvremenu su zasigurno odigrali barem jedan od online kvizova koji im proriče u čije će klupe sjesti ili se sami identificiraju kao Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw i/ili Hufflepuff.

Kako bi mogli javno istaknuti naklonost pojedinoj skupini zasigurno će ih razveseliti šalica s grbom odgovarajućeg doma. Osim spomenutih, u asortimanu Hoću knjigu uvrštene su i šalice, kao i čaše, ukrašene ilustracijama koje su poveznice na neke od legendarnih scena jednog od najpoznatijih književni serijala na svijetu.

Praktični pokloni

Ako su vaši Potteroljupci ujedno i obožavatelji praktičnih poklona zasigurno će im se svidjeti kišobraniprivjesci za ključevekutijice za slušalice i boce za vodu s prigodnim Harry Potter motivima.

Modni dodatci

Modno osviještene ljubitelje Harry Pottera zasigurno će razveseliti vijest kako Hoću knjigu u svom asortimanu ima i vrlo zanimljive modne dodatke. Među njima ćemo svakako istaknuti kravate i šalove s izvezenim grbovima, torbe retro oblika i novčanike s motivom Hogwartsa. Također, dostupan je i decentan nakit, lančići i privjesci.

Dekorativni predmeti

Asortiman krije i osebujne dodatke za dom koji su prava mala vizualna poslastica. Primjerice to su figurice likova postavljene u vodene kugle i ukrasne limene znakove. Nadalje, tu su i vrlo praktični upotrebni predmeti poput podmetača za čaše i otirača za ulazna vrata.

Bogat asortiman

PS: Osim za Potteroljupce, u sklopu Hoću knjigu asortimana možete pronaći i darove za preostale drage osobe u vašim životima.

Među brendovima koji su zastupljeni u njihovom asortiman nalaze se: Secrid novčanici, Wunderkey organizer za ključeve, Chilly’s boce i šalice, Woodwick svijeće, Lubiwood puzzle, Book box te bogat Anekke asortiman.

Put u Dansku

PPS: No, ni to nije sve! Naime Hoću knjigu ove godine slavi peti rođendan, a tim povodom nagrađuje i vjerne kupce. Ako posjetite njihove knjižare ili webshop od 15.11. do 18.12.2022. godine jer za svaku kupnju iznad 50 kn ostvarujete pravo na sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri. Glavna nagrada je putovanje u Kopenhagen za dvije osobe i organizirani posjet kraljevskoj knjižnici, jednoj od najljepših na svijetu.

Foto: Hoću knjigu

Učitati još
Zatvori