Idealni božićni pokloni za uređenje doma

Božić je vrijeme blagostanja, mira i druženja s obitelji te prijateljima. No, božićno vrijeme zahvaljujući blagdanskoj kupovini zna biti i stresno – posebno zbog natrpanog i ubrzanog života poklone za naše najmilije često kupujemo u zadnji tren, bez da smo promislili što želimo kupiti.

shoppingznalac1

Gužve u trgovačkim centrima, gužve na blagajnama, trčanje po dućanima koji rade skraćeno, sve to izbjegnite obavivši kupovinu na vrijeme, a umjesto pojedinačnih poklona za svakog člana obitelji, kupite nešto za svoj dom što će svi moći koristiti.

Blagdanska kupovina nikada nije bila jednostavnija i brža uz MasterCard kartice uz koje su plaćanja sigurna, brza i elegantna. MasterCard vas poziva da se prepustite pogodnostima koje nudi kartično plaćanje, bez obzira na visinu iznosa ili tip trgovine, a podsjeća i na još jednostavniji način – beskontaktno plaćanje MasterCard karticom – koje je gotovo u trenu, samo naslonite karticu i platite!

lampa post 2

Na brojnim prodajnim mjestima koja nude i ovaj način kupnje, dovoljno je prisloniti svoju beskontaktnu karticu na čitač koji nakon zelenog svjetla i zvučnog signala zaključuje vaše plaćanje. Za iznose do 100 kuna nije potreban niti pin niti potpis, dok je za sve iznose iznad 100 kuna dovoljno ili utipkati pin ili potpisati potvrdu. Ako ne znate što kupiti vašoj obitelji ovog Božića, donosimo tri top prijedloga za uređenje doma, u kojima će uživati svi vaši ukućani:

Vaza – Uredite svoj dom lijepom keramičkom vazom ukrašenom dekoracijama koje podsjećaju na školjke i unijet će dašak ljeta u hladno i tmurno zimsko vrijeme. Potražite ovu vazu u najbližoj Zara Home trgovini koja nudi široku paletu modernih i atraktivnih ukrasa za uređenje doma, a u kojoj možete plaćati beskontaktnim MasterCard karticama.

vaza post 1

Stolna lampa – Ukrasite svoj životni prostor interesantnim dizajnerskim stolnim lampama na kojima po želji možete namjestiti jačinu svjetlosti te je time prilagoditi trenutačnoj atmosferi. Stolne lampe možete pronaći u trgovini Amelie, u Jurišićevoj 28 u Zagrebu, u kojoj možete platiti beskontaktnim MasterCard karticama.

lampa post

Fotelja – Nagradite se ovog Božića udobnom Poäng foteljom sa savijenim okvirom od bukve, koja pruža udobnu elastičnost. Ovu nježna i izdržljiva kožna fotelja lako se održava i praktičan je poklon za cijelu obitelj. Fotelja Poäng dostupna je u vašoj najbližoj Ikea trgovini.

forelja post

Olakšajte si život i ovog Božića kupujte beskontaktnom MasterCard karticom. Neka Vaše iskustvo kupnje bude brzo, jednostavno i pametno!

0