Idealna kuhinjica

Idealna kuhinjica

kuhinja-royal-roulotte-1

Ako je i u vašem stanu ostavljen bezobrazno minimalan prostor za ugradnju kuhinje, a vi sanjate o kuhinji kao najtoplijem mjestu u domu, onda znate kakvi sve problemi mogu proizaći iz pokušaja da oblikujete sve prema svojim željama. No urediti malu kuhinju nije nemoguće, samo treba biti dosjetljiv, nekoliko praktičnih savjeta donijeli smo ovdje, a danas ćemo posjetiti kutak jednog pariškog stana.

Mala kuhinja otvorenog plana uređena je u industrijskom stilu, kombinirajući komade s buvljaka, DIY i po mjeri rađene IKEA elemente. Kombinaciju bijele boje i smeđih nijansi razbijaju pločice u orijentalnom stilu koje bez iznimke unesu živost u svaki interijer. Police iznad elemenata izrađene su od šperploče, u kombinaciji otvorenog i zatvorenog tipa što vizualno otvara prostor. Nasuprot kuhinjskih elemenata nalazi se drveni šank kojim je kupljena dodatna radna površina i ujedno kuhinja odvojena od ostatka stana. Uz šank, sa stražnje strane, smješten je stol sa stolcima u funkciji male blagovaonice, a iznad svega montiran DIY luster-visilica konstruiran od šipke i nekoliko visećih žarulja.

kuhinja-royal-roulotte-2

Tako je kuhinja postala mjesto okupljanja sa šankom kao centralnim komadom – malena je ali ima apsolutno sve što vam može zatrebati, sve zapakirano u neodoljivo cool dizajn.

Kakve sve prostore još Royal Roulotte kreiraju, pogledajte na njihovoj službenoj stranici, a možete ih pratiti putem Facebook stranice i Instagram profila.

Foto: Royal Roulotte

Učitati još
Zatvori