Znate li koji je auto proglašen autom godine?

Promo

U izbor za nagradu Auto godine ulaze automobili koji su na hrvatskom tržištu predstavljeni 2017. te donose revolucionarna rješenja i novitete u autoindustriju, a ističu se i dizajnom, tehnologijom te inovativnošću. Za 2018., Autom godine proglašena je Hyundai KONA, koja ima sve od navedenih karakteristika, a isto je mislio i stručni žiri koji je prepoznao Hyundaijev trud i predanost.

Hyundai KONA

Hyundai KONA je urbana, izražajna i namijenjena za individualce te se ističe gdje god se nalazi, pa tako i u ovom izboru. Kako bi ostali vjerni duhu KONE, Hyundai je za ambasadora branda u Hrvatskoj odabrao Marijanu Batinić koja ujedno i predstavlja ciljnu skupinu nove Hyundai KONE: urbanu generaciju koja stvarajući nove trendove samosvjesno određuje svoj način i stil života.

Marijana Batinić

Ovo nije jedino priznanje za Hyundai KONU, štoviše ima ih već nekoliko. KONA je također dobila međunarodno priznanje za dizajn automobila iF Design Award 2018., jednu od najvažnijih internacionalnih nagrada za dizajn i inovaciju Red Dot Design Award. Osim toga, u 24. izdanju prestižnog izbora HR Auto 2018. godine, u organizaciji udruge Hrvatski automobilski novinari, Hyundai KONA osvojila je Srebrni volan.

KONA, kao istinski SUV odražava život urbanog kupca i njegovu individualnost. Moderan i proporcionalan izgled KONE dodatno je naglašen kaskadnom rešetkom hladnjaka koja predstavlja jedan od novih simbola Hyundai identiteta.

Dizajn interijera KONE reflektira vanjsku temu, s glatkim, oblikovanim površinama na ploči s instrumentima i daje mogućnost kupcima da kreiraju vlastiti stil, jer dolazi uz deset dostupnih boja karoserije i dvije boje krova. U 2018. godini ponuda KONE na hrvatskom tržištu bit će proširena verzijama s dizelskim motorom, a na ljeto se očekuje i KONA Electric. Hyundai je isto tako lider na tržištu i po pitanju prvih Viber stickera napravljenih od strane jedne automobilske kuće – Hyundai Stickers.

 

Foto: PR

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori