Humanitarni susret za SOS Dječje selo Lekenik

ekosos-1

Više od dvadeset malih nogometaša imalo je tako priliku zaigrati i odmjeriti snage s prvoligašima ovog uspješnog kluba. Nesvakidašnji nogometni susret organiziran je na inicijativu Croduxa, generalnog sponzora NK Lokomotive, a da bi cijeli program druženja bio što zabavniji i utakmica što profesionalnija pobrinuo se voditelj i zabavljač Luka Bulić. Ovaj humanitarni susret prepoznali su i podržali Iva Balent, direktorica marketinga Agrokora, poduzetnice Danijela Gajski i Karla Kaić te arhitekt Ante Vrban.

„Iznimno nam je drago što je naša suradnja s NK Lokomotivom dobila i humanitarni predznak. Nadamo se da će ovaj dan malim nogometašima ostati u lijepom sjećanju, baš kao što je i nama te da će početak nove školske godine pamtiti po novim nogometnim trikovima i zabavi. Sigurna sam kako je ovaj susret tek prvi u nizu ovakvih događanja, veselim se novim druženjima“, izjavila je Andrea Čermak, direktorica marketinga Croduxa.

Djeca su ovom prilikom dobila dresove te su opremljeni kao pravi nogometaši zaigrali utakmicu, uz pojačanje troje seniorskih igrača u svakom timu. Nakon napete igre i neizvjesnog rezultata do samog završetka, djeca su dobila priliku porazgovarati i fotografirati se sa svojim nogometnim idolima. Utakmicu će svakako pamtiti i po medaljama koje su primili kao nagradu, a ova suradnja Croduxa, NK Lokomotive i SOS Dječjeg sela Lekenik samo je početak još jedne lijepe priče koja će se nastaviti i u budućnosti.

foto-1

0