Vintage osvježivači prostora s hrvatskim potpisom

Uljni osvježivači prostora s bambusovim štapićima koji će osvježiti i ukrasiti životni ili radni prostor. Zvuči primamljivo, zar ne? ‘Le Diffuseur’ je brend u začetku, a iza imena stoji 28-godišnja Osječanka Ines Sheku koja sama slaže mirisne komponente, bira ambalaže te ručno izrađuje sve dodatke koji čine gotov proizvod mirisnog osvježivača prostora šarmantnim i pomalo šašavim.

Le Diffuseur uljni osvježivač prostora

‘Le Diffuseur’ osvježivači rađeni su na prirodnoj bazi bez alkohola i sintetičkih supstanci, Ines koristi hladno tještena ulja i biljni glicerol u kombinaciji sa eteričnim uljima kako bih dobila fine mirisne note.

Ideja je došla u naletu kreativnosti, dok je tražila sitnicu kojom bih mogla oplemeniti vlastiti životni prostor. “Pokušala sam napraviti osvježivač prostora i voilà! tako je nastala želja za stvaranjem i unošenjem sreće u tuđe domove”, kaže Ines. Inspiraciju crpi iz francuskog stila, spajajući staro s novim. Vintage bočice ukrašene su kićankom koje se odlično uklapaju u moderne interijere.

Le Diffuseur uljni osvježivač prostora

Trenutno u ponudi postoji osam kombinacija mirisa, a brend će se s vremenom širiti. Sljedeći novitet biti će mirisna linija za dječje sobe, a ‘Le Diffuseur’ će uskoro zamirisati i u osječkom hotelu Maksimilijan. Mirisi se rade i po narudžbi, tako da se uvijek mogu ukomponirati u neku osobnu priču.

Le Diffuseur uljni osvježivač prostora

Proizvod možete naručiti preko Facebook stranice ili putem e-maila.

0