Hrvatski tekstili koji će uljepšati svaki dom

Da detalji mogu transformirati dom u mnogo osobniji i ugodniji prostor za život, dokaz su proizvodi malog dizajnerskog studija Elderice, čiji su maštoviti tekstili puni boja i printeva već uljepšali brojne hrvatske interijere.

Elderice3

Elderice Iva Mišković i Željka Haric kroz godine su se specijalizirale za proizvodnju tkanina, a njihovi proizvodi danas se izrađuju od prirodnih materijala, tehnikom sitotiska i pečatiranja i svojim šarmom podižu svaku prostoriju. Posebice su namijenjeni za kuhinje i blagovaonice, u koje će se odlično uklopiti šarene tkanine koje mogu poslužiti kao kuhinjske krpe ili podmetači, kao i košare za pohranu u koje ćete moći smjestiti svakodnevne sitnice, iskoristiti ih kao posude za voće ili u njima uzgajati začinsko bilje.

Elderice13

Kolekcije s potpisom Elderica dolaze u malim serijama, a novitet su njihovi tekstili namijenjeni hladnijoj sezoni, kojima ćete moći upotpuniti svoj blagdanski stol, kombinirajući moderne uzorke tekstila s tradicionalnim posuđem. Svaki prozivod je unikat, ručno izrađen s puno ljubavi, a želite li ga pokloniti sebi ili nekom bliskom, njihove tekstile možete pronaći u zagrebačkim trgovinama Take Me Home i Galerija Link i u splitskom concept storeu GET GET GET.

Eldericee

Elderice2

Elderice6

Elderice7

Elderice9

Elderice13

Elderice5

Elderice11

Foto: Elderice

0