Novi model hrvatskog Vivax mobitela

fly3-lifestyle

Spoj elegancije, visokih performansi i super povoljne cijene na tržištu, pojavio se u obliku novog Vivax Fly 3 modela. Vrhunske specifikacije novog Vivax Fly 3 modela vodećeg hrvatskog proizvođača mobitela dokaz je da kvaliteta i izvrsne specifikacije idu uz prihvatljive cijene u svijetu tehnologije. Njegov 5-inčni ekran, 3 GB RAM-a, 13 MP stražnje i 5 MP prednje kamere, Android 6.0 i opcija brzog punjenja baterije uz 4G podršku recept su za izniman uspjeh ovog modela.

bed

Fly 3 je u vrhu po specifikacijama u odnosu na druge mobilne uređaje istog cjenovnog ranga te se, uzimajući u obzir performanse ovog modela, ističe u odnosu na konkurenciju. Ovaj model nudi elegantan i privlačan dizajn bijele boje s rose gold ili srebrnim metalnim okvirom i poliranim rubovima te stakleni izgled stražnjeg kućišta – time je hardverska priča upakirana u izniman dizajn. Dodatna prednost ovog vodećeg hrvatskog brenda je što tijekom cijelog životnog vijeka proizvoda, nastavlja pružati postprodajne usluge te se i na taj način ističe u odnosu na neke konkurente koji se brzo pojave, ali i brzo nestaju s tržišta.

sve-02

Vivax mobiteli prilagođeni su ukusu domaćih kupaca te, osim povoljnijim cijenama, udovoljavaju zahtjevima performansi ljubitelja tehnologije. U svom asortimanu VIVAX nudi mobitele svim grupama kupaca i konstantno radi na razvoju novih modela. Sve ovo dovoljan je znak pouzdanosti ovog hrvatskog brenda te dugoročne i stabilne perspektive koja je pred njim. Osjetite snagu performansi i eleganciju ovog modela koji je stvoren za Vas.

sve-03

0