Jeste li znali za ovu super hrvatsku prirodnu kozmetiku?

Jeste li znali za ovu super
hrvatsku prirodnu kozmetiku?

Silvan 6

Prirodna kozmetika u fora ekološkom pakiranju

Za sve ljubitelje i pobornike prirodne kozmetike i zanimljivih pakiranja na tržištu se sada nalazi hrvatski brend Silvan. Ideja o brendu razvila se od ljubavi prema izradi sapuna do poslovne realizacije. Iza svega stoji uvjerenje da sklad proizlazi iz suživota ljudi i prirode. S tom idejom, kreirani su proizvodi koji bi svojim prirodnim sastojcima te dizajnom koji je inspiriran ilirskom kulturom, trebali približiti čovjeka prirodi i ponovno uspostaviti vezu koja se nikada nije smjela izgubiti. Silvan je u ilirskoj mitologiji bio slavljen kao bog divlje prirode i ovdje je u službi zaštitnog lice kozmetike. Dizajn ambalaže inspiriran je geometrijskim motivima prapovijesne umjetnosti i nastao je u suradnji s dizajnericom Dunjom Volf.

Obzirom da je brendu priroda najbitnija kreatori proizvoda biraju samo hladno prešana ulja iz ekološkog uzgoja. Na taj način ulja zadržavaju sve blagodati koje se mogu prepoznati u kvaliteti ovih ručno rađenih proizvoda. No, osim prirodnih proizvoda brend je poseban i po još jednoj stvari – inovativnom pakiranju. Naime Silvan pakiranje ide korak dalje od toga da je tek ekološki prihvatljivo. Biorazgradivi papir sadrži sjemenke livadnog cvijeća te potiče kupce i korisnike da svoja pakiranja zasade i uživaju gledajući ga kako raste.

Silvan 5

Gdje kupiti proizvode brenda Silvan?

Cilj brenda Silvan je podići svijest kupaca stavljajući kvalitetu na prvo mjesto. Brend želi pozitivnim primjerom pokazati da nešto može biti lijepo samo ako je i funkcionalno. U proizvodnji ne koriste štetne konzervanse, ni umjetna bojila te rade u manjim količinama kako bi proizvodi uvijek bili svježi i očuvani na prirodan način. Sve o ponudi brenda možete saznati na silvan.hr, dostavljaju proizvode kupcima, a pratiti brend možete i putem Facebook stranice.

Silvan 4

Silvan 3 Silvan 1 Silvan 7

Učitati još
Zatvori