Kamo s macom ako idete na godišnji? Hotel za mačke u blizini Zagreba izgleda divno

Kamo s macom ako idete na godišnji? Hotel za mačke u blizini Zagreba izgleda divno

Kakav bi to godišnji odmor bio bez da na put s vama ide i voljeni mezimac? Svi vlasnici složit će se da nikamo ne idu bez četveronožnih sustanara. No, ponekad je jednostavno ne moguće sve želje ukomponirati u planove i jedino rješenje je ostavljanje ljubimca na čuvanje. Nažalost kao i svakog ljeta svjedočimo činjenici da nemarni i neodgovorni vlasnici svoje ljubimce napuštaju po ulicama. Iako postoje zakonske regulative kojima se stanje pokušava regulirati, statistike su svake godine alarmantne.

Ako ne možete ostaviti mezimicu na čuvanje prijatelju ili nekom ukućanu u blizini Zagreba pronašli smo divan hotel za mačke. Vi ćete bezbrižno putovati, a maca će uživati u luksuzno uređenom kompleksu s društvom ostalih maca na ‘godišnjem odmoru’. Royal Cat Hotel u Dugom Selu smjestio se na više od 120 metara kvadratnih u moderno uređenom prostoru koji ima zasebnu recepciju.

Hotel za mačke u blizini Zagreba

Ovo nije običan hotel već onaj namijenjen isključivo macama. Odlazak na godišnji odmor i rastanak s mezimcem neće vam pasti teško jer u Royal Cat Hotelu mace nisu prisiljene družiti se s nepoznatim ukućanima, slučajnim prolaznicima i drugim macama. Divno uređen prostor, prilagođen životinji u sigurnoj okolini olakšat će joj adaptaciju i dok vas nema, zaista će uživati u svom boravku. Hotel za mačke pruža brojne aktivnosti i ispunit će sve želje vlasnika pa tako maca preko dana može biti slobodna i u društvu drugih mačaka ili pak sama u prostranoj nastambi uz solo šetnju hotelom.

Bezbrižan odlazak na godišnji odmor

Hotel za mačke uređen je prema najluksuznijim i najvišim standardima. Tako će vašem ljubimcu na raspolaganju stajati molekularna hidrogenizirana voda odnosno SOLCO voda obogaćena vodikom. Boksevi imaju zasebne toalete koji se čisti s vanjske strane kako bi životinje imale svoj mir, penjalice, grebalice, igračke… Dostupan je i videonadzor za vlasnike pomoću linka preko kojeg je moguće u svakom trenutku vidjeti što vaša mačka radi. Osigurani prozori, klimatizirane prostorije, zvukovi prirode, ribice u umjetnom akvariju… Idilična atmosfera nadomak Zagreba, točnije u Dugom Selu, hotel za mačke čini savršenim mjestom za vašu mezimicu.

Foto: Royal Cat Hotel

Učitati još
Zatvori