Neočekivana turistička atrakcija u Rovinju

Neočekivana turistička
atrakcija u Rovinju

hotel-park

Na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Rovinju, s pogledom na cijeli poluotok, uskoro će niknuti novi Maistrin hotel Park. Prema projektu arhitektonskog studija 3LHD uključuje i uređivanje cijele šetnice, bazena Delfin i ACI marine. Šetnica će tako biti kompletirana i povezivati hotel Park s hotelima Lone i Monte Mulini te njihovim plažama.

rovinj-dizalice-2

Neobična turistička atrakcija na mjestu budućeg hotela Park

U jeku turističke sezone, privremeno su zaustavljeni radovi kako bi se omogućio direktan pristup spomenutim sadržajima s morske strane. No gradilište je dobilo neočekivanu dimenziju. Kako bi se oplemenio i estetski valorizirao prostor, sedam je dizalica visine do 48 metara u večernjim satima dekorativno osvijetljeno što stvara spektakularnu vizuru iz centra grada. Nova svojevrsna turistička atrakcija bit će aktivna sve do ponovnog početka radova u rujnu ove godine.

rovinj-dizalice-3

Podsjećamo da je otvorenje novog hotela u vrijednosti od 600 milijuna kuna planirano u ljeto iduće godine. Hotel će raspolagati s 209 smještajnih jedinca, 6 restorana, 3800 četvornih metara wellness & spa centra, shopping promenadom, kongresnom dvoranom s pogledom na starogradsku jezgru. Na ovom projektu angažirani su ponajbolji domaći i svjetski arhitekti i dizajneri.

Učitati još
Zatvori