Zavirite u hotel u kojem će biti smješteni Vatreni u Katru
Zavirite u hotel u kojem će biti smješteni Vatreni u Katru

Zavirite u hotel u kojem će biti
smješteni Vatreni u Katru

Polako odbrojavamo dane do početak Svjetskog prvenstva u Katru koje počinje 20. studenog. Navijačka atmosfera, adrenalin, druženja i zajednička navijanja nešto su što nas zabavlja, usmjerava misli na nešto što nas zbližava i ujedinjuje. Moramo priznati da volimo onaj osjećaj kada vidimo hrvatske dresove na terenu, dečke koji daju sve od sebe i navijače koji zdušno i iz sveg glasa pjevaju i navijaju. Velika su očekivanja, posebice nakon 2018. g. i osvojenog srebra. Ne sumnjamo da će se naša reprezentacija boriti do kraja i pokazati najbolje od sebe. Međutim, kako bi bili u najboljoj formi, osim treninga, potreban je i odmor, ali i relaksacija. Sve će to dobiti u hotelu u kojem će biti smješteni.

Smještaj dostojan svjetskih doprvaka

Naime, Vatreni će biti smješteni u hotelu Hilton Doha s kojeg se pruža predivan pogled. Hotel se nalazi na samo pet minuta od trening centra, no naši će nogometaši imati i vlastitu teretanu u hotelu, kao i wellness. Hoće li imati vremena za kupanje, nadamo se jer hotel ima predivnu privatnu vanjsku plažu, ali i bazen. Smještaj je to koji je dostojan svjetskih doprvaka, stoga ne sumnjamo kako će naši nogometaši imati vremena barem malo predahnuti između utakmica. Kako izgleda hotel, pogledajte u galeriji koja se nalazi u nastavku.

Hrvatska reprezentacija svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu igra u srijedu, 23. studenog već od 11 sati ujutro po našem vremenu.

GRUPA F

1. kolo, 23. studeni:

11:00 MAROKO – HRVATSKA (Al Khor)

20:00 Belgija – Kanada (Al Rayyan)

 

2. kolo, 27. studeni:

14:00 Belgija – Maroko (Doha)

17:00 HRVATSKA – KANADA (Al Rayyan)

 

3. kolo, 1. prosinac:

16:00 HRVATSKA – BELGIJA (Al Rayyan)

16:00 Kanada – Maroko (Doha)

U osminu finala plasirat će se po dvije najbolje reprezentacije iz svih osam grupa. Kako će se sve odigrati, vidjet ćemo za nešto malo više od mjesec dana.

Foto: Instagram, Twitter

Učitati još
Zatvori