Zavirite u obnovljeni hotel Esplanade u Crikvenici

esplanade 6

Crikvenica

Crikvenica je gradić u dijelu Kvarnerskog naselja, oduvijek poznata po turizmu i svojoj ljetnoj ponudi. Sastoji se od četiri naselja, Jadranovo, Dramalj, Crikvenica i Selce, svako na svoj način karekteristično za turizam i ponudu smještaja i sadržaja tijekom ljeta. Od odmarališta, hotela i kampova, Crikvenica svakome nudi točno ono što treba za savršen ljetni odmor.

esplanade 5

Hotel Esplanade Crikvenica

Za ovu sezonu 2017. godine Crikvenica ima i posebnu ponudu – potpuno u iz temelja renoviran Hotel Esplanade Crikvenica. Hotel, osim renovirane unutrašnjosti i eksterijera donosi još obnovljenog sadržaja. Uz hotel nalazi se poznata crikvenička pješčana plaža Gradsko kupalište. Od 1998. godine posjeduje međunarodnu markicu ekološke kvalitete održivog razvoja ‘europsku plavu zastavu’. Plaža obiluje rekreativnim i sportskim sadržajima, dječjim igralištima i kafićima. Pored glavne plaže nalazi se šljunčana plaža Balustrada. Na dohvat hotela, 150 metara od ulaza, na obalnoj šetnici nalaze se Sportski tereni Jeličić s obiljem igrališta za djecu i odrasle (košarka, odbojka, mini golf, badminton, stolni tenis, stolni nogomet, iznajmljivanje skutera, biljar, suvenirnica). U blizini je Sportski centar za ronjenje i lučica Crni molo te obilje kafića. Idealna je ovo destinacije za sve one željne zabave, aktivnog odmora i obitelji s djecom.

esplanade 4

esplanade 3

Šarm 1930-ih godina

Pješčana plaža, pogled na otok Krk i njegove uvale već u prošlosti bili su motiv dolaska turista. Stari dio hotela je izgrađen još u davnim 30-im godinama prošloga stoljeća, što mu daje prepoznatljivost i šarm svojstven arhitekturi tog perioda. Hotel je udaljen od centra manje od kilometra, što je idealna lokacija za večernje šetnje. Do centra možete prošetati obalnom šetnicom uz poznate plaže ili uz niz restorana, barova i dućana.

Kako hotel sada izgleda, pogledajte na slikama i vizualima u nastavku, a za sve detalje smještaja posjetite jadran-crikvenica.hr.

esplanade 7

esplanade 8

esplanade 9

esplanade 10

esplanade crikvenica 13

hotel esplanade crikvenica 14

Foto: Hotel Esplanade Crikvenica

0