Volite horoskop? Ovo je jedan od najzabavnijih koje ćete pratiti
Volite horoskop? Ovo je jedan od najzabavnijih koje ćete pratiti

Volite horoskop? Ovo je jedan od
najzabavnijih koje ćete pratiti

Astrologiju volite ili ne volite, teško da prema njoj možete biti ravnodušni. Ako čitate ovaj članak pretpostavljamo da ste u prvoj skupini, ili barem istoj naginjete. I to je u redu. Malo razonode, opuštanja, proučavanja, kontempliranja, sve nas to uveseljava na dnevnoj bazi, jer ne možemo baš uvijek i stalno biti ozbiljno ozbiljni.

horoskop-journal3
horoskop-journal1
horoskop-journal4

Astrologija i horoskop

Astrologija je pseudoznanstvena disciplina koja se bavi proučavanjem simboličkog međuutjecaja položaja i kretanja nebeskih tijela i time na zbivanja na Zemlji te čovjekovu osobnost ili sljedove događaja. Astrologija nema znanstvenu utemeljenost, a ni ne poznaje sudbinu, narodni izraz koji joj se pripisuje. Astrološka karta (horoskop) izrađuje se prema točno određenom vremenu i zemljopisnom položaju. I prisutna je u ljudskoj vrsti od davnina. Danas je ona na raznim visokim i niskim funkcijama u društvu itekako prisutna, a mnogima ona predstavlja i ozbiljan biznis. Jedan od onih koje obožavamo je i Chris Corsini, vaš budući najdraži čitač horoskopa.

horoskop-journal5
horoskop-journal2

Kako su vam posložene zvijezde?

Čovjek je oduvijek imao težnju saznati kakva ga sudbina čeka, jeli mu ona predodređena, koliko je važno gdje se i kada rodio i mogu li mu vremenske prilike i neprilike o tome otkriti više. Kako se bližimo kraju ljeta i realnost nas sve više stišće i priprema na uvijek izazovnu i zanimljivu jesen, bilo bi dobro provjeriti što vam kažu zvijezde. Chris Corsini ima Instagram profil s gotovo 600 tisuća pratitelja, a njegovi horoskopi i razna astrološka tumačenja izuzetno zanimljivi, kako zbog njegovog autentičnog karaktera tako i zbog znanja. Zavirite na njegov Instagram profil i pogledajte kakav vas horoskop očekuje do kraja ljeta.

Učitati još
Zatvori