Cool dekoracije za zidnu galeriju s likovima omiljenih životinja

Osim dobro poznatog i gotovo svima mrskog ‘proljetnog čišćenja’ topla sezona idealna je za uređenje i osvježenje doma. Kroz male detalje u domu možete potpuno transformirati svoj životni prostor, a da pritom ne investirate velike svote novaca. Ako ste vlasnik kućnog ljubimca ili jednostavno ljubitelj životinja, na Instagramu smo pronašli cool brend namijenjen upravo njima.

Hoagard je dekoracije za dom podigao na jednu sasvim novu razinu, a sve je započelo 2014. u turskom gradu Denizli. Iza ideje brenda stoje dvojica mladih poduzetnika Ali Bedrettin Boz i Çağrı Ayten. Oboje su veliki eco entuzijasti stoga ne čudi da su u svoj dizajn uključili prirodu i životinje.

Inspirirani prirodom – Hoagard Warehouse

Galerije slika u interijeru jako su popularne već nekoliko godina. Osim što domu daju profinjeni ‘touch’, slike i dekoracije uvijek možete zamijeniti kada vam dosade, a uz to se i lako kombiniraju. Njihov moto je jednoglasan: ‘Inspired by nature’, a dizajniran je upravo tako, da inspirira ljude kako bi svoj život uskladili s prirodom. Metalne dekoracije slijede moderan dizajn pa će se simpatične rukotvorine uklopiti u svaki urbani dom.

Metalne dekoracije, drvene rukotvorine i cool posteri

Za one malo hrabrije osmislili su 3D dekoracije s rasvjetom, a ako pak niste ljubitelj metalnih detalja za dom, Hoagard u kolekciji ima i cool postere s motivima životinja. Lik svog mezimca zauvijek možete ovjekovječiti jednim artističkim komadom koji će uljepšati prazan zid. U kombinaciji s toplim drvom izgledaju divno, a na službenoj stranici zavirite u ponudu raznovrsnog dizajna.  Koja instalacija je vaš favorit?

Foto: Instagram (@hoagard)

 

 

0