Predstavljena H&M Studio proljetna kolekcija

hm16

Preko 100 posjetitelja i gostiju iz svijeta mode, glazbe, umjetnosti i bogatog društvenog života Zagreba sinoć je posjetilo zagrebačku prodavaonicu H&M na Cvjetnom trgu na ekskluzivnom pre-shopping evntu H&M Studio SS16 kolekcije.

Među poznatim uzvanicima bili su Kristina Bradač, Ivona Juka, Tihana Harapin, dizajnerice Martina Felja i Diana Viljevac, Iris Rajčić, Uršula Tolj, Ana Strizić, Tea Blažević, Sonja Kovač i brojni drugi. Zovu ove pustolovne kolekcije nisu odoljele ni glumica Tamara Garbajs, osnivačica Journal.hr lifestyle portala Iva Balaban i scenografkinja/model Anita Dujić koje su na događaj prve odjenule komade iz H&M Studio SS16 kolekcije.

hm6

Lana Radnić i Danilo Drobnjak

Sloboda boemskog stila kolekcije očituje se različitim printevima, slojevima, mješavinom neograničene sreće beskrajnog ljeta na plaži, uz funkcionalnost putnika i sportskog duha urbane djevojke. Njena odjeća je kao uspomena, izblijedjela ili pak skrojena za novi život. Koji god artikl da nosi, potrebno je da bude ležeran, a ona spremna za novo iskustvo, bilo da je u prirodi ili na ulicama grada. Kolekcija će biti dostupna u odabranim trgovinama, njih oko 200, širom svijeta, kao i online na hm.com od 25. veljače, 2016.

Anita Dujić

Anita Dujić

Ključna je funkcionalnost: odjeća s kapuljačom; funkcionalne i safari jakne, s funkcionalnim detaljima kao vezice za stezanje, sportske tajice i grudnjaci. Artikli su moderni, ali jednostavni: glamurozne haljine na prugice s tankim bretelicama, majice koje se vežu oko vrata i duge suknje ili kaftani optički prirodnog printa s velikim vezicama.

Tamara Garbajs

Tamara Garbajs

Kolekcija je kombinacija sportske odjeće i ženstvenih artikala poput svilenih haljina kratkih rukava jarkih boja; kratkih haljina na volančiće koje se vežu vrpcom ili tunike za nositi na plaži ili pak kao savršen artikl za zabavu. Kolekcija je toliko jednostavna da se sve može pakirati u ruksak: majice koje se vežu oko vrata, bikini, kratke hlače na preklop, tajice, lepršave haljine, majice s kapuljačom.

Iva Balaban

Iva Balaban

Kristina Bradač

Kristina Bradač

Ivana Tomas

Ivana Tomas

Iris Rajčić

Iris Rajčić

Karla Kaić i Daniela Gajski

Karla Kaić i Daniela Gajski

Martina Podgorski

Martina Podgorski

Tihana Harapin i Darija Mikulandra

Tihana Harapin i Darija Mikulandra

Lidija Lešić

Lidija Lešić

Uršula Tolj s kćeri

Uršula Tolj s kćeri

Asja Petersen

Asja Petersen

Sonja Kovač

Sonja Kovač

Tea Blažević i Ana Strizić

Tea Blažević i Ana Strizić

Foto: John Pavlish

0