Pogledajte ove neodoljive H&M džempere za pse
Pogledajte ove neodoljive H&M džempere za pse

Pogledajte ove neodoljive
H&M džempere za pse

Zima je definitivno stisla, a to na koži osjete i naši kućni ljubimci. Znamo da su duge šetnje po ovom vremenu izazov i vlasnicima i ljubimcima, zato bi trebali razmisliti o udobnoj i toploj odjeći, ali ne samo za nas. High street brendovi već godinama u svoje kolekcije ubacuju kolekcije i za kućne ljubimce, koje su ponekad više fora nego praktične, a ponekad dosita često služe svrsi. Ako imate pasminu koja ima tanku dlaku, po prirodi je boležljiva i hladno joj je kad stisne minus, razmislite o džemperiću ili jaknici. Mi smo pronašli fora komade u ovosezonskoj H&M kolekciji.

Džemperi za pse 

Neki ljubimci pokazuju posebno oduševljenje raznim odjevnim komadima, dok je drugima to najgora noćna mora. Nadamo se da vaši spadaju u prvu skupinu jer im onda bez problema možete nabaviti super kaputiće, džempere i jakne koji su iz sezone u sezonu sve maštovitiji. Kako i priliči malim četveronožnim trendseterima i njihova odjeća prilagođena je zadnjem kriku mode, pa ih tako bez problema možete upariti sa svojim odjevnim kombinacijama – naravno ako vam je do toga stalo. 

H&M kolekcija odjeće za pse 

U ovogodišnjoj zimskoj kolekciji tako možete promaći doista različite komade, prilagođene svim veličinama pasa. Od bijelo plavih cosy džempera do šuškavih zlatnih i srebrnih prsluka. Naravno prilagodite ih i potrebama vašeg psa, ovisno o tome koliko mu je na ovim temperaturama hladno. One vrste koje su osjetljivije bit će vam zahvalne ako ste ih utoplili u fora odjevni komad, a vama će izgledati nevjerojatno slatko. Kolekciju možete naručiti na H&M web stranici. 

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori