Hdizajn studio radi unikatne torbe s ilustracijama vaših kućnih ljubimaca
Hdizajn studio radi unikatne torbe s ilustracijama vaših kućnih ljubimaca

Hdizajn studio radi unikatne torbe s
ilustracijama vaših kućnih ljubimaca

Ljubav prema kućnim ljubimcima je posebna, a za sve one koji gaje tu ljubav bez obzira radi li se o psima, mačkama ili drugim ljubimcima, dizajnerski studio Hdizajn iz Zagreba predstavio je ovih dana novi proizvod – unikatne tote torbe s ilustracijom vašeg ljubimca.

„Riječ je o posebnom proizvodu, a svaka torba izrađena je po narudžbi i ne postoje dvije iste“, ističu iz Hdizajna iza kojega stoje Hrvoje Cirkvenec i Josko Martinović.

„U prvom koraku crtamo ilustraciju, potom slijedi dizajn same torbe i priprema za tisak, a posljednji korak je tisak na platnu, te krojenje i šivanje samog platna kako bi na kraju dobili konačni proizvod“, dodaju.

Pets torbe su vrlo kvalitetne, izrađene od pamuka, izdržljive tkanine u platno vezu, ekološki održive te u potpunosti proizvedene u Hrvatskoj. Osim što će posebno privući pozornost svih onih koji u svom domu među članovima kućanstva imaju i kućne ljubimce, dobra su ideja za originalan poklon namijenjen vama dragoj osobi. Potrebno je samo da nabavite fotografiju kućnog ljubimca koja služio kao predložak za crtanje ilustracije.

Hdizajn studio, koji proizvodi dizajnerske postere, do sada je u ponudi imao između ostaloga pets postere, a sada su svoje jedinstvene ilustracije odlučili ponuditi i na ovim posebnim platnenim torbama. U ponudi su tri stila: klasični, moderni i olovka. Više možete doznati na njihovoj web trgovini www.hdizajn.hr.

Foto: Hdizajn

Učitati još
Zatvori