Uživajte u Harry Potter božićnoj čaroliji uz turu ‘Hogwarts in the Snow’
Uživajte u Harry Potter božićnoj čaroliji uz turu ‘Hogwarts in the Snow’

Uživajte u Harry Potter božićnoj čaroliji uz turu ‘Hogwarts in the Snow’

S junakom Harry Pottera uvijek se svodi na to da – ili ga volite najviše na svijetu, ili niste fan niti malo. U našoj redakciji prevladava ljubav prema liku i djelu Harryja. Zbog toga nismo mogli sakriti oduševljenje kada smo otkrili da se uoči Božića u londonskom Warner Bros studiju priprema prava Harry Potter božićna čarolija. Studijska turneja Hogwarts u snijegu omogućit će posjetiteljima da osjete iskustvo Harryjevog Božića za koje se isplati potegnuti do Londona. Nezaboravne ture će biti organizirane od studenog ove godine do siječnja 2023.

Harry Potter božićna čarolija – zaronite u svijet omiljenog filma

Kroz ovu turu imat ćete priliku hodati stopama svojih omiljenih likova. Oni će vas čekati u Velikoj dvorani obučeni za poznatu scenu božićnog bala. Interijer će biti u pravom čarobnom ruhu s velikim božićnim jelkama i svjetlucavim ukrasima. Mnoštvo lampica i snijegom koji će padati omogućit će pravi zimski ugođaj. Snijeg će prekriti Zabranjenu šumu, Diagon Alley i veličanstvenu maketu dvorca Hogwarts.

U obilasku ćete istražiti svečanu stranu snimanja Harry Potter filmova, ali i iskusiti kako se to snimaju scene vatre, leda i snijega. Zanima vas i kako se događaju sve te transformacije u filmovima te kako se dobiva plamen uz specijalne efekte bez vatre? – sve to saznat ćete u Warner Bros londonskom studiju.

Osim Hogwartsa u snijegu, nudi se iskustvo večere u Hogwarts Velikoj dvorani. Ova posebna svečanost održat će se samo kroz tri dana u prosincu uoči Božića. Večera u kojoj ćete se osjećati kao pravi likovi iz filma trajat će od 18 sati do pola noći. Za dobrodošlicu vas čeka piće koje će se ispijati ispod impozantnog Zmaja u predvorju studija. Nakon toga slijedi obilazak Warner Bros studija i prostora gdje su se snimale scene našeg najdražeg filma, a vrhunac večeri događa se u Velikoj dvorani. U čarobnoj atmosferi uživat ćete u večeri od dva slijeda uz popratna vina. Slastice za kraj večeri će se poslužiti na kultnom peronu 9 ¾ gdje će se plesati i zabavljati u disko ritmu.

Tužna je vijest što su sva tri dana ove večere već rasprodana, ali svoje ulaznice za Hogwarts u snijegu možete potražiti na službenim stranicama WB Studio Toura. Prepustite se dječjim snovima i zaronite u svijet Harry Pottera te ispratite ovu godinu jer – zaslužili ste!

Učitati još
Zatvori