Divna nova lokacija stvorena za slavlja i posebne prilike

Divna nova lokacija stvorena za
slavlja i posebne prilike

Green Room dvorana nalazi se u sklopu novog „Riverside Garden“ event centra koji se nalazi na it lokaciji u gradu, već dobro poznatim golf terenima.

Ova mirna, zelena i ekskluzivna lokacija nedaleko od centra grada idealna je za organizaciju raznih evenata, a Green Room je upravo namijenjen za sve vrste privatnih i intimnih proslava.

Uz moderno opremljeni prostor od 80 m2, nalazi se pripadajući vrt od 800m2 s lounge zonom, velikim šankom i dječjim igralištem.

Green Room dvorana prima do 50 osoba i lako se može konfigurirati, radilo se o malom vjenčanju, rođendanskoj proslavi, sastanku ili prezentaciji, tematskoj djevojačkoj ili momačkoj večeri, elegantnoj godišnjici, šarenoj dječjoj zabavi ili veselom karaoke partyu. Zavisno od vaših potreba, osigurali su sve važne tehničke elemente kao na primjer veliki LED TV s kompletnim MAX TV paketom programa, projektor, razglas i neograničeni parking i dodatno se ne naplaćuju.

Profesionalan konobar brinut će da tijekom zabave ništa ne nedostaje, dok s kućnim cateringom možete dogovoriti menu po želji bili da se radilo o roštilju koji kuhar priprema u vrtu pred gostima ili bogatom i vrlo traženom švedskom stolu na kojem se uvijek nađe za svakoga po nešto, uz naravno nezaobilazne štrukle. Jedan od popularnih izbora je i Talijanski stol na kojem se nude talijanski specijaliteti poput pršuta, aromatiziranih sireva, lazanja i raznih pasta poput pesto genovesea i focaccia koje svi obožavaju.

Zajedno s timom vanjskih suradnika, Riverside za Vas može pripremiti cjelovito kreativno riješenje i sve vrste tematskih partya kakve možete vidjeti na Pinterestu. Što se tiče glazbe, sve glazbene želje samo prenesite iskusnom Dj-u jer on je spreman na sve kako bi vama i vašim gostima osigurao vrhunski provod uz glazbu koju vi volite.

S veseljem čekamo sve Vaše ideje, prjedloge i želje jer naš cilj je da se u Green Roomu osjećate kao prava zvijezda i kao kod kuće jer opuštenost i dobra energija su ključ uspjeha svakog pravog party-a.

Javiti im se možete putem mobitela, e-maila ili Instagrama sa svim vašim željama i potrebama te iskoristite prednosti posebne Welcome promo ponude koja traje do kraja godine.

Foto: PR

Preporuka

Zatvori