Popularni izum “infuzije“ za biljke genijalno je riješenje za spas vašeg kućnog zelenila
Popularni izum “infuzije“ za biljke genijalno je riješenje za spas vašeg kućnog zelenila

Popularni izum “infuzije“ za biljke genijalno je riješenje za spas vašeg kućnog zelenila

Ako nemate poseban touch kada su u pitanju kućne biljke, odnosno svaku koje se dohvatite ubijete za tjedan dana, imamo nešto za vas! Dani vašeg istrebljenja biljaka su prošlost zahvaljujući novom zanimljivom izumu za brigu o biljkama. Spojila se znanost s nekoliko neodgovornih ljubitelja biljaka i stvorilo se nešto zaista nevjerojatno.

U pitanju je Plant Life Support – minijaturna, realistična infuzija za vaše sobne biljke!

Kako ovo spašava naše biljke?

Vrijeme je da obučete doktorsku kutu jer će Plant Life Support upravo tako učiniti da se osjećate. Izgleda kao prava mini bolnička infuzija i bit će tu uz vašu biljku koliko god vi bili nemarni roditelji prema njoj.  Sve što je potrebno je da ga stavite u teglu s postoljem uz koji dolazi, napunite ga vodom i on će se pobrinuti za sve ostalo. Polako će hraniti vašu biljku baš onolikom količinom vode, onda kada joj je potrebna.

Savršena je za ljetne dane i „dramatične“ biljke koje su konstantno željne vaše pažnje i brige. Više ne morate strahovati hoće li vas nakon putovanja dočekati uvenule biljke u stanu jer se ova sprava o njima može brinuti i do 7 dana!

Gdje ga kupiti?

Sve dodatne informacije o ovom izumu možete pronaći na njihovoj službenoj stranici gdje ga možete i naručiti, a u ime vaših biljaka, nadamo se da ćete to i učiniti! Ako znate neku ubojicu sobnih biljaka, ovo može biti savršen poklon za njih, a sigurno će vam i njihove biljke na tome biti zahvalne.

Više pročitajte na https://www.journal.rs/lifestyle/popularni-patent-infuzije-za-biljke-je-genijalno-resenje-za-spas-vaseg-kucnog-zelenila/

 

 

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori